Sun Delight Suzeta silicon cu capac  L 31043

Sun Delight Suzeta silicon cu capac L 31043

Sun Delight Suzeta silicon cu capac L- 31043 Gama de produse pentru copii Sun Delight cuprinde suzete, tetine din silicon, pompa de san, biberoane, lantisor suzeta, toate la preturi mici. Suzeta - Suzeta silicon colorata cu capac marime L - Sun Delight.De ce copilul tau ar trebui sa foloseasca o suzeta?Instintul natural de a suge al copilului este atins la varsta de 5-6 luni.Intre perioada de hranire sau noaptea, o suzeta poate fi o sursa de confort si nu este nici un motiv de ce sa nu-i dai o suzeta copilului tau daca acesta si-o doreste.Atentie:A se steriliza inainte de utilizare timp de 5 minute.Nu lasati suzeta sub razele soareluiSuzeta varsta 12 luni+ Prezentare: blister cu o suzetaProducator: Sun Delight ...

4,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sun Delight Suzeta silicon cu capac L- 31043

Gama de produse pentru copii Sun Delight cuprinde suzete, tetine din silicon, pompa de san, biberoane, lantisor suzeta, toate la preturi mici.

Suzeta silicon colorata cu capac marime L- Sun Delight. De ce copilul tau ar trebui sa foloseasca o suzeta?

Instintul natural de a suge al copilului este atins la varsta de 5-6 luni.Intre perioada de hranire sau noaptea, o suzeta poate fi o sursa de confort si nu este nici un motiv de ce sa nu-i dai o suzeta copilului tau daca acesta si-o doreste.

Atentie: A se steriliza inainte de utilizare timp de 5 minute. Nu lasati suzeta sub razele soarelui Suzeta varsta 12 luni+

Prezentare: blister cu o suzeta

Producator: Sun Delight 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa