Sun Delight Suzeta silicon cu capac L 31043

Sun Delight Suzeta silicon cu capac L 31043

Sun Delight Suzeta silicon cu capac L- 31043 Gama de produse pentru copii Sun Delight cuprinde suzete, tetine din silicon, pompa de san, biberoane, lantisor suzeta, toate la preturi mici. Suzeta - Suzeta silicon colorata cu capac marime L - Sun Delight.De ce copilul tau ar trebui sa foloseasca o suzeta?Instintul natural de a suge al copilului este atins la varsta de 5-6 luni.Intre perioada de hranire sau noaptea, o suzeta poate fi o sursa de confort si nu este nici un motiv de ce sa nu-i dai o suzeta copilului tau daca acesta si-o doreste.Atentie:A se steriliza inainte de utilizare timp de 5 minute.Nu lasati suzeta sub razele soareluiSuzeta varsta 12 luni+ Prezentare: blister cu o suzetaProducator: Sun Delight ...

4,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Sun Delight Suzeta silicon cu capac L- 31043

Gama de produse pentru copii Sun Delight cuprinde suzete, tetine din silicon, pompa de san, biberoane, lantisor suzeta, toate la preturi mici.

Suzeta silicon colorata cu capac marime L- Sun Delight. De ce copilul tau ar trebui sa foloseasca o suzeta?

Instintul natural de a suge al copilului este atins la varsta de 5-6 luni.Intre perioada de hranire sau noaptea, o suzeta poate fi o sursa de confort si nu este nici un motiv de ce sa nu-i dai o suzeta copilului tau daca acesta si-o doreste.

Atentie: A se steriliza inainte de utilizare timp de 5 minute. Nu lasati suzeta sub razele soarelui Suzeta varsta 12 luni+

Prezentare: blister cu o suzeta

Producator: Sun Delight 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa