Hemorsan, 6 supozitoare, Fares

Hemorsan, 6 supozitoare, Fares

Fares produse, Hemoroizi, fisuri anale, Hemorsan, 6 supozitoare Ingrediente: gliceride solide, tinctura de propolis, extract de flori de galbenele (Calendulae flos), ceara de albine, extract de frunze de Hamamelis virginiana 5%, extract de muguri de plop (Populi gemmae), extract de seminte de castan (Hippocastani semen) 2,5%, balsam de Peru, ulei esential de coada soricelului (Millefolii aetheroleum), ulei esential de cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum). Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfectios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de doua ori mai eficient ca acidul acetilsalicilic), cicatrizant si anestezic local. Florile de galbenele reprezinta unul dintre cele mai eficiente remedii pentru orice fel de leziuni care

24,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Hemorsan, 6 supozitoare, Fares

Un produs Fares, remediu natural pentru hemoroizi, fisuri anale, forma farmaceutica: supozitoare

Ingrediente: gliceride solide, tinctura de propolis, extract de flori de galbenele (Calendulae flos), ceara de albine, extract de frunze de Hamamelis virginiana 5%, extract de muguri de plop (Populi gemmae), extract de seminte de castan (Hippocastani semen) 2,5%, balsam de Peru, ulei esential de coada soricelului (Millefolii aetheroleum), ulei esential de cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum). 

Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfectios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de doua ori mai eficient ca acidul acetilsalicilic), cicatrizant si anestezic local. 

Florile de galbenele reprezinta unul dintre cele mai eficiente remedii pentru orice fel de leziuni care afecteaza integritatea pielii sau a mucoaselor. 

Ele contin principii antiinflamatoare, emoliente, cicatrizante, utile in caz de fisuri anale si hemoroizi. 

Hamamelis virginiana contine taninuri si ulei volatil cu efect venotonic, vasoconstrictor, antiinflamator, antibacterian, astfel reduce disconfortul, mancarimea si iritarea cauzate de hemoroizi. 

Mugurii de plop numiti si propolisul vegetal, sunt o importanta sursa de propolis. 

Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente in acelasi timp in propolis ca si in mugurii de plop dintre care 3 au proprietati antibiotice si antifungice. 

Mugurii de plop mai contin si derivati ai saligenolului care ii confera puternice proprietati anti-inflamatorii, analgezice utile pentru reducerea inflamatiei si durerii produse de hemoroizi. 

Semintele de castan datorita escinei aflate in compozitia lor au actiuni antiinflamatoare, antiedematoase, hemostatice, cicatrizante, venotonice contribuind astfel la reducerea dilatarilor vaselor hemoroidale si la stoparea eventualelor sangerari locale. 

Balsamul de Peru are actiuni antiinflamatorii, antiseptice, antispastice, cicatrizante, relaxeaza musculatura anala, fiind folosit in supozitoarele antihemoroidale. 

Azulenele din uleiul esential de coada soricelului au proprietati calmante, antiinflamatoare, cicatrizante. 

Uleiul esential de cuisoare are proprietati antibacteriene cu spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, anti-nevralgice, anestezice locale si anticoagulante. 

Actiuni si recomandari

utilizat ca adjuvant natural cu actiune cicatrizanta, antimicrobiana, antiinflamatoare, venotonica, vasoconstrictoare, usor anestezica, pentru hemoroizi gradul I si II, inflamatii si leziuni perianale si in caz de fisuri anale. 

Mod de administrare:

un supozitor pe zi, intrarectal timp de 18 zile, sau conform recomandarii medicului. 

Tratamentul se poate repeta la nevoie. 

Se recomanda aplicarea supozitorului dupa eliminarea scaunului si realizarea toaletei locale. 

Contraindicatii

a nu se folosi in caz de hipersensibilitate la unul din componenti. 

Reactii adverse

Produsul este bine tolerat. In cazuri izolate pot aparea senzatie usoara de arsura, durere, cresterea motilitatii intestinale dupa administrarea supozitoarelor. 

Prezentare: 6 supozitoare 

Producator: Fares

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa