NAcetyl LCarnitine, 60 capsule, Zenyth

NAcetyl LCarnitine, 60 capsule, Zenyth

N-Acetyl L-Carnitine

Recomandat pentru protectie antioxidanta, supliment alimentar pentru cresterea rezistentei la efort, functionarea normala a sistemului cardiovascular si nervos si pentru mentinerea metabolismului energetic normal. Cantitatea cea mai mare cantitate de L-carnitina se gaseste in inima, fiind folosita pentru detoxifierea muschiului cardiac ca suport energetic.L-carnitina un aminoacid esential ce se gaseste in creier, inima, nervi, ficat dar si in celulele spermatice.L-carnitina este de asemenea utila in curele de slabire. Acizii grasi sunt utilizati pentru eliberarea de energie la nivelul mitocondriei

35,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

N-Acetyl L-Carnitine

Recomandat pentru protectie antioxidanta, supliment alimentar pentru cresterea rezistentei la efort, functionarea normala a sistemului cardiovascular si nervos si pentru mentinerea metabolismului energetic normal. Cantitatea cea mai mare cantitate de L-carnitina se gaseste in inima, fiind folosita pentru detoxifierea muschiului cardiac ca suport energetic.
L-carnitina un aminoacid esential ce se gaseste in creier, inima, nervi, ficat dar si in celulele spermatice.
L-carnitina este de asemenea utila in curele de slabire. Acizii grasi sunt utilizati pentru eliberarea de energie la nivelul mitocondriei

Ingrediente: capsula: gelatina, Monoclorhidrat de N-acetyl-L-carnitina 550 mg
Nu contine gluten, lactoza, soia, indulcitori artificiali sau aditivi, stearat de magneziu.

Administrare: de 1-2 ori/zi, cate o capsula pe stomacul gol

Contraindicatii: inainte de utilizare femeile insarcinate / care alapteaza vor consulta medicul.
Persoanele cu diabet, hipertensiune, afectiuni vasculare periferice, afectiuni hepatice, renale, hipotiroidie, vor consulta medicul.

Interactiuni: nu au fost semnalate efecte secundare.

Prezentare: 60 capsule


Fisa tehnica