septoprop c - proposept - poze

Septoprop C (Proposept cu vitamina C), 30 comprimate, Institutul Apicol

Septoprop C (Proposept cu vitamina C) - Produsul Proposept cu vitamina C, a fost rebranduit si este comercializat in farmacii, plafare cu noua denumire comerciala Septoprop C, producatorul fiind acelasi Institutul Apicol (I.C.D. Apicultura). Produsul Septoprop C comprimate continand propolis (extract de propolis standardizat 0,10 g), vitamina C, ulei esential de busuioc, ulei esential de anason, zaharoza, excipienti de letare (stearina, talc). Componentele propolisului, principiul activ al produsului Septoprop, ofera proprietati antiseptice, cicatrizante-epitelizante si antiinflamatorii, la nivelul cailor respiratorii superioare dar si ale tractului digestiv. Produsul este un supliment alimentar cu indicatii pentru afectiunile respiratorii precum: Laringite, Faringite, Traheo-bronsite.

10,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Septoprop C (Proposept cu vitamina C), 30 comprimate, Institutul Apicol

Produsul Proposept cu vitamina C a fost rebranduit si este comercializat in farmacii, plafare cu noua denumire comerciala Septoprop C, producatorul fiind acelasi Institutul Apicol (I.C.D. Apicultura).

Produsul Septoprop C comprimate continand propolis (extract de propolis standardizat 0,10 g), vitamina C, ulei esential de busuioc, ulei esential de anason, zaharoza, excipienti de letare (stearina, talc).

Componentele propolisului, principiul activ al produsului Septoprop, ofera proprietati antiseptice, cicatrizante-epitelizante si antiinflamatorii, la nivelul cailor respiratorii superioare dar si ale tractului digestiv.

Produsul este un supliment alimentar cu indicatii pentru afectiunile respiratorii precum: Laringite, Faringite, Traheo-bronsite.

Uleiul esențial de busuioc din compozitia Septoprop C, ajuta la calmarea racelilor obisnuite, protejand celulele pulmonare.

Uleiul esențial de busuioc este un remediu natural util pentru tuse si raguseala.

Uleiul esential de anason are efect calmant in caz de iritare a gatului (faringelui si corzilor vocale).

Doze si mod de administrare:

Pentru afectiuni respiratorii la copii: 1 comprimat pe zi; 

adulti: cate un comprimat de 3/4 ori pe zi, care nu se inghite, se consuma prin sugere ca orice produs zaharos.

Prezentare:

flacon, 30 comprimate

Produsul Septoprop C, fost Proposept, 30 comprimate, Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) este parte componenta de produse naturale si produse apicole, remedii naturiste pentru gat (dureri de gat), imunitate scazuta din categoria: Boli ale aparatului respirator - Dureri de gat din vitrina de produse naturiste Samdistribution.ro la preturi de producator.   

Atentie!! La Samdistribution.ro toata lista de produse apicole (apiterapie de uz uman) si produse cosmetice Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) le puteti comanda online la preturi de producator. 

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa