Vitarmonyl Magneziu Marin 60 Gelule

Vitarmonyl Magneziu Marin 60 Gelule -100 % Natural De Origine Marina-Stres -Oboseala Magneziu este un oligo-elemnt esential in buna functionare a organismului influenteaza favorabil sistemul nervos si muscular, contribuie la mentinerea bunei sanatati a oaselor si dintilor, inlatura stresul si oboseala acumulata, atat la adulti cat si la copii. 

MOD DE ADMINISTRARE : 1 gelula dimineata si seara cu un pahar de apa , pe timpul mesei. Cura de 1-2 luni cu repetare in caz de nevoie. 

Pe perioada de oboseala si stres: 2 gelule dimineata si seara timp de o luna indicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza . Contra indicat in caz de insuficienta renala . 

A nu se depasi doza recomandata. Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Produsul se depoziteaza la temperatura cameri , in locuri uscate , ferit de accesul copiilor mici. Ingrediente: magneziu marin (extract de apa de mare), maltodextrina, proteinede peste hidrolizat, anti alomeranti, sare de magneziu, dioxid de siliciu. 

Analiza nutritionala pentru 2 gelule proteine 0.15gr, glucide 0.22gr, lipide 0.01gr , magneziu 150ml DZR.Supliment alimentar formulat fara coloranti, fara arome artificiale, fara gluten, fara conservanti, fara sare si zahar adaugat 

Prezentare Cutie 60 Gelule Producator Vitarmonyl Franta

Recently added our store

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.