Vitarmonyl Magneziu Marin 60 Gelule

Vitarmonyl Magneziu Marin 60 Gelule

Suplimente Nutritive Vitarmonil Franta Vitarmonyl Magneziu Marin 100 %natural Stres, Oboseala, Sistem Nervos Muscular, produse naturiste suplimente Vitarmonyl

21,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Vitarmonyl Magneziu Marin 60 Gelule

Vitarmonyl Magneziu Marin 60 Gelule -100 % Natural De Origine Marina-Stres -Oboseala Magneziu este un oligo-elemnt esential in buna functionare a organismului influenteaza favorabil sistemul nervos si muscular, contribuie la mentinerea bunei sanatati a oaselor si dintilor, inlatura stresul si oboseala acumulata, atat la adulti cat si la copii. 

MOD DE ADMINISTRARE : 1 gelula dimineata si seara cu un pahar de apa , pe timpul mesei. Cura de 1-2 luni cu repetare in caz de nevoie. 

Pe perioada de oboseala si stres: 2 gelule dimineata si seara timp de o luna indicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza . Contra indicat in caz de insuficienta renala . 

A nu se depasi doza recomandata. Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Produsul se depoziteaza la temperatura cameri , in locuri uscate , ferit de accesul copiilor mici. Ingrediente: magneziu marin (extract de apa de mare), maltodextrina, proteinede peste hidrolizat, anti alomeranti, sare de magneziu, dioxid de siliciu. 

Analiza nutritionala pentru 2 gelule proteine 0.15gr, glucide 0.22gr, lipide 0.01gr , magneziu 150ml DZR.Supliment alimentar formulat fara coloranti, fara arome artificiale, fara gluten, fara conservanti, fara sare si zahar adaugat 

Prezentare Cutie 60 Gelule Producator Vitarmonyl Franta