Argan 60 cps Yves Ponroy Franta

Argan 60 cps Yves Ponroy Franta

Argan 60 cps Yves Ponroy Franta Descriere Argan 60 cps  Extrem de bogat in vitamina E si acizi grasi esentialicu proprietati antioxidante mult peste medie. Uleiul de argan este foarte benefic pentru femeile insarcinate in prevenirea vergeturilor

38,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Argan 60 cps YVES PONROY-Franta 

Descriere Argan 60 cps Extrem de bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali, cu proprietati antioxidante mult peste medie. Uleiul de argan este foarte benefic pentru femeile insarcinate in prevenirea vergeturilor, contribuie de asemenea la buna intretinere a inimii si arterelor, intarzie aparitia procesului de imbatranire si mentine elasticitatea pielii.

Indicat pentru toate tipurile de ten. 

Prezentare Cutie x 60 cps 

Producator Yves Ponroy Franta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.