Extract De Seminte De Grapefruit 100 ml

Extract De Seminte De Grapefruit 100 ml

Extract De Seminte De Grapefruit 100 ml Extract De Seminte De Grapefruit ajuta la intarirea sistemului natural de aparare Datorita compozitiei bogate in bioflavonoide seminte de extract de grepfrut are proprietati de atat de protectie si antioxidant Asoc

31,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Extract De Seminte De Grapefruit 100 ml

Extract De Seminte De Grapefruit ajuta la intarirea sistemului natural de aparare.

Datorita compozitiei bogate in bioflavonoide, seminte de extract de grepfrut are proprietati de atat de protectie si antioxidant. Asociate cu vitamina C, intarind astfel sistemul imunitar si ajuta organismul sa fie mai rezistente.

Pentru a fi luate pentru 20 de zile.Se dilueaza o doza pe zi dimineata intr-o jumatate de pahar de apa. 1 doza = 120 picaturi = 1 lingurita (5ml) Poate fi, de asemenea, folosite pentru uz extern prin amestecul cu un produs de igiena (sampon, pasta de dinti ...), potrivit raportului, 2 picaturi pe ml.

Prezentare Flacon 100 ml Producator Yves Ponroy Franta 

Fisa tehnica

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.