Sirop Patlagina 250 ml Fares

Sirop Patlagina 250 ml Fares

Sirop Patlagina,250 ml,FaresDescriere: Sirop Patlagina 250 ml FaresCompozitie: extract de Patlagina (Folium Plantaginis), zahar, vitamina C, benzoat de sodiu Frunzele de Patlagina contin o multitudine de substante complexe, printre care se numara taninurile si mucilagiile. O parte din aceste substante se regasesc in extractul apos si confera produsului actiune expectoranta.Actiune si indicatiiExpectorant si emolient (combate starea de uscaciune a mucoaselor). Indicat in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa. Contraindicatii: diabetMod de administrareCopii 1-5 ani : 2-3 lingurite pe ziCopii 6-12 ani : 4-5 lingurite pe ziCopii peste 12 ani si aduli : 3-4 linguri pe zi.Durata unei cure este de minim 5 zile. Sirop Patlagina 250 ml FaresProducator: Fares ...
12,79 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Sirop Patlagina,250 ml,Fares

Descriere: Sirop Patlagina 250 ml Fares
Compozitie: extract de Patlagina (Folium Plantaginis), zahar, vitamina C, benzoat de sodiu
Frunzele de Patlagina contin o multitudine de substante complexe, printre care se numara taninurile si mucilagiile. O parte din aceste substante se regasesc in extractul apos si confera produsului actiune expectoranta.
Actiune si indicatii
Expectorant si emolient (combate starea de uscaciune a mucoaselor). Indicat in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa.
Contraindicatii: diabet
Mod de administrare
Copii 1-5 ani : 2-3 lingurite pe zi
Copii 6-12 ani : 4-5 lingurite pe zi
Copii peste 12 ani si aduli : 3-4 linguri pe zi.
Durata unei cure este de minim 5 zile.

Sirop Patlagina 250 ml Fares Producator: Fares

Fisa tehnica

Fares