Propolis Spray 50 ml Institutul Apicol

Propolis Spray 50 ml Institutul Apicol

Propolis Spray 50 ml Institutul ApicolCompozitie: Extract alcoolic de propolis 10%. Actiune farmacoterapeutica: Fiind bogat in balsamuri, rasini, uleiuri eterice, ceruri si mai ales in flavonoizi naturali, propolisul are proprietati eutrofice, biostimulatoare, antiseptice, cicatrizante, keratolitice. La administrare topica prezinta efecte analgezice fiind foarte bine tolerat. Indicatii: - Leziuni cutanate mici de natura traumatica sau termica (arsuri). - Ulcer cronic de gamba. - Keratodermii de etiologii variabile. - Leziuni de decubit, arsuri de gradul I si II. ÃŽn prezenta unei suprainfectii microbiene, propolisul poate fi folosit in asociere cu antibiotice. Administrare: se pulverizeaza zona afectata de la o distanta de 10-15 cm, realizandu-se pe suprafata tratata o pelicula p ...
22,75 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Propolis Spray 50 ml Institutul Apicol


Compozitie: Extract alcoolic de propolis 10%.

Actiune farmacoterapeutica:

Fiind bogat in balsamuri, rasini, uleiuri eterice, ceruri si mai ales in flavonoizi naturali, propolisul are proprietati eutrofice, biostimulatoare, antiseptice, cicatrizante, keratolitice.


La administrare topica prezinta efecte analgezice fiind foarte bine tolerat.


Indicatii: - Leziuni cutanate mici de natura traumatica sau termica (arsuri). - Ulcer cronic de gamba. - Keratodermii de etiologii variabile. - Leziuni de decubit, arsuri de gradul I si II. ÃŽn prezenta unei suprainfectii microbiene, propolisul poate fi folosit in asociere cu antibiotice.
Administrare: se pulverizeaza zona afectata de la o distanta de 10-15 cm, realizandu-se pe suprafata tratata o pelicula protectoare, sub care regenerarea tesuturilor si cicatrizarea decurge in cele mai bune conditii.
Conservare: ferit de surse directe de caldura

Prezentare: flacoan metalic spray continand 50 ml.

Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

Propolis Spray 50 ml Institutul Apicol

Fisa tehnica