Proprin V 40 tablete Prostata

Proprin V 40 tablete Prostata

Proprin V, 40 tablete,Plantavorel,tratamentul afectiunilor aparatului genitourinar:Prostata,adenom de prostataProspect: Proprin V,40 tablete ProstataINGREDIENTE: tablete contin pulberi vegetale din: iarba de ghimpe(Xantuum spinosum), flori de galbenele (Calendula officinalis), iarba de urzica moarta (Lamium album), radacina de pir (Agropyrum repens), radacina de urzica vie (Urtica dioica), radacina de tataneasa (Symphytum officinale).Recomandari: Adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii ale aparatului genitourinar, prostatite cronice, adenom de prostata, cistite .MOD DE UTILIZARE: intern,adulti: 1-2 tablete de 3 ori pe zi, timp de 30-60 de zile.ATENTIONARI: Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat in special p ...
20,20 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Proprin V, 40 tablete,Plantavorel,tratamentul afectiunilor aparatului genitourinar:Prostata,adenom de prostata

Prospect: Proprin V,40 tablete Prostata INGREDIENTE: tablete contin pulberi vegetale din: iarba de ghimpe(Xantuum spinosum), flori de galbenele (Calendula officinalis), iarba de urzica moarta (Lamium album), radacina de pir (Agropyrum repens), radacina de urzica vie (Urtica dioica), radacina de tataneasa (Symphytum officinale).
Recomandari: Adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii ale aparatului genitourinar, prostatite cronice, adenom de prostata, cistite .
MOD DE UTILIZARE: intern,adulti: 1-2 tablete de 3 ori pe zi, timp de 30-60 de zile.
ATENTIONARI: Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat in special pe legume, fructe si lactate proaspete. Se vor evita condimentele, stimulentele excitante, sarea, alimentele si bauturile fermentate sau conservate, precum si cele cu continut ridicat de tanin. Prezentare cutie x 40 tbl Proprin V 40 tablete Prostata Producator: Plantavorel

Fisa tehnica