Calciu din Corali x 30 cps

Calciu din Corali x 30 cps

Calciu din Corali x 30 cpsDescriere: Calciu din Corali x 30 cpsSupliment alimentar pentru par si unghii sanatoase. Coralii fosilizati din apele oceanice reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele mineralele obisnuite. Pe langa componentul principal, calciul, coralii fosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (AI, Cr, Co, Cu, l, Mn, V, I, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor. Analizele chimice demonstreaza asemanarea uimitoare intre compozitia chimica a coralilor si cea a unghiilor si parului uman.Recomandari: Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului s ...
13,65 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Calciu din Corali x 30 cps
Descriere: Calciu din Corali x 30 cps Supliment alimentar pentru par si unghii sanatoase. Coralii fosilizati din apele oceanice reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele mineralele obisnuite.
Pe langa componentul principal, calciul, coralii fosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (AI, Cr, Co, Cu, l, Mn, V, I, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor. Analizele chimice demonstreaza asemanarea uimitoare intre compozitia chimica a coralilor si cea a unghiilor si parului uman.
Recomandari: Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului si a unghiilor degradate, exfoliate, fara luciu natural. Se poate utiliza si preventiv in perioade cand organismul este suprasolicitat si dislocarea mineralelor este pronuntata (ex. in perioada alaptarii).
Compozitie pe capsula:Coral din Marea Caraibelor, macinat (corespunde la 160mg calciu bivalent) 400mg
Administrare:1 sau 2 capsule pe zi, de preferinta inainte de masa de dimineata, cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai).
Atentionare:Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
PREZENTARE PRODUS: Cutie cu 30 capsule gelatinoase tari (3 blistere cu 10 capsule fiecare). Calciu din Corali x 30 cps Producator: Parapharm

Fisa tehnica

Parapharm