Gingobiloba Ginseng  Royal Jelly fiole

Gingobiloba Ginseng Royal Jelly fiole

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye IntercomDescriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fioleExtractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivelcerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare.Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos. Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasu ...
12,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye Intercom

Descriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Extractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivel cerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare.
Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos.
Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasurarea normala a functiilor psihice si cognitive.
Continut:Extract de frunze de ginkgo biloba 2500mg;Extract din radacina de panax ginseng 600mg;laptisor de matca/Royal jelly 300mg; Miere de albine. Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10ml. Mod de administrare:1-2 ori pe zi cate o fiola. A se agita bine inainte de folosire. Se poate amesteca cu apa, suc de fructe, sifon. Contraindicatii: A se evita in timpul sarcinii.In caz de reactie alergica, se recomanda intreruperea administrarii produsului si consultatia din partea medicului. Prezentare cutie x 10 fiole Aici gasiti toata gama de produse Sanye Intercom Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Producator: Sanye Intercom

Fisa tehnica