VITAMIN D3 picaturi 500 UI  copii  2960 ml Secom

VITAMIN D3 picaturi 500 UI copii 2960 ml Secom

VITAMIN D3 picaturi 500 UI ( copii ) 29.60 ml Secom Vitamin D3 este un produs Secom, indragit de copii datorita gustului natural de fructe, extract de lanolina, sursa naturala Contine Vitamina D3 500 UI per 8 picaturi.Vitamin D3 efecte adjuvante:- ajutator in tratamentul rahitismului cauzat de: aportul redus de vitamina D, expunerea insuficienta la razele soarelui, in cresteri rapide in greutate cu necesar crescut in vitamina D (prematuri,sugari,gemeni )afectiuni care produc carenta de absortie de vitamina D ( Boli digestive, renale, hepatice )impulsioneaza absortia fosforului si a calciului ajutand la mentinerea densitatii osoase,imunomodulator si antiinflamator,impulsioneaza refacerea tesuturilor si reda elasticitate pielii.Vitamin D3 este recomandat ca adjuvant :rahitism, hip ...
46,09 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

VITAMIN D3 picaturi 500 UI ( copii ) 29.60 ml Secom Vitamin D3 este un produs Secom, indragit de copii datorita gustului natural de fructe, extract de lanolina, sursa naturala Contine Vitamina D3 500 UI per 8 picaturi.

Vitamin D3 efecte adjuvante:
- ajutator in tratamentul rahitismului cauzat de: aportul redus de vitamina D, expunerea insuficienta la razele soarelui, in cresteri rapide in greutate cu necesar crescut in vitamina D (prematuri,sugari,gemeni )
afectiuni care produc carenta de absortie de vitamina D ( Boli digestive, renale, hepatice )
impulsioneaza absortia fosforului si a calciului ajutand la mentinerea densitatii osoase,
imunomodulator si antiinflamator,
impulsioneaza refacerea tesuturilor si reda elasticitate pielii.
Vitamin D3 este recomandat ca adjuvant :
rahitism, hipocalcemie, fracturi osoase, contractii musculare, psoriazis, afectiuni ale pielii, lupus vulgaris, osteoartrita, artrita juvenila reumatoida etc..
Vitamin D3 administrare :
La copii intre 6-12 luni: cate 5 picaturi/zi - A se agita inainte de utilizare
La copii 1-12 ani: cate 8 picaturi/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A se administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului. .
A se administra maxim 3 luni de la desigilare.
Prezentare : flacon 29,6 ml

Fisa tehnica

Secom