Suc de mere bio, 300ml, Merita

Suc de mere bio, 300ml, Merita

Suc de mere bio 300ml Merita Produse Naturiste si sucuri naturale bio Merita din mere ecologice nu contine conservanti, coloranti, zahar

5,75 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Suc de mere, bio, 300ml, Merita

Descrierea produsului Suc de mere bio 300ml

Ingrediente: 100% suc din mere ecologice obtinut prin presarea directa a merelor. suc de mere obtinut 100% din mere bio proaspete ecologice; sucul de mere Merita bio nu contine conservanti, coloranti, zahar sau alti indulcitori, amelioratori de gust; perioada de valabilitate crescuta, de 1 an de la imbuteliere si 30 de zile de la deschidere, datorita ambalajului aseptic Bag-in-Box; sucul de mere este o sursa de sanatate si vitalitate pentru organism; 

Sucul de mere 'Meritabio' este un produs natural, extras in intregime din mere bio crescute in livada ecologica proprie in judetul Bihor.

Gustul deosebit, dulce-acrisor al sucului de mere 'Meritabio' este potrivit pentru orice moment al zilei. Copiii se vor bucura cel mai mult de aroma merelor proaspete, iar parintii pot sta linistiti stiind ca copii lor se bucura de un suc natural, sanatos si gustos. Sucul de mere 'Meritabio' NU are adaos de apa, conservanti sau indulcitori.

Mod de prezentare: sticla 300ml

Fisa tehnica

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.