Suc de Afine cu Catina Bio 200 ml

Suc de Afine cu Catina Bio 200 ml

Suc de afine cu catina bio 200ml Obtinut din pulpa de afine ecologice si suc din pulpa de catina ecologica Nu contine conservanti si aditivi alimentari

11,52 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Suc de Afine cu Catina Bio 200 ml

Descrierea produsului Suc de afine cu catina bio 200ml Obtinut din pulpa de afine ecologice si suc din pulpa de catina ecologica. Nu contine conservanti si aditivi alimentari. Produs pasteurizat. Ingrediente: suc din pulpa de ane ecologice (85 % ), miere ecologica (10 %), suc din pulpa de catina ecologica (5 %). 

Mod de administare: pentru intarirea sistemului imunitar consumati zilnic 50-100 ml, minimum o luna. 

Indicat in: - constipatie, diaree, artrita reumatoida, tulburari de memorie, oboseala oculara, scaderea acuitatii vizuale, colesterol si trigliceride marite, adjuvant contra varicelor si fragilitatii capilare, reumatism, guta, viroza respiratorie, viroze in general, infectie urinara, adjuvant in diabet. 

Valori Nutritive medii / 100 ml Energie 74.45 kcal / 315, 38 Kj Proteine 0,18 g Lipide 0,85 g Glugide din care 16.5 g Zaharuri simple 16.5 g 

Tara de origine: Romania 

Producator: NATURAL HEALTH SELECTIONS 200ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.