Suc de Catina Pur 100 BIO 200ml

Suc de Catina Pur 100 BIO 200ml

Suc de Catina Pur 100 BIO 200ml Obtinut din pulpa si suc din pulpa de catina ecologica 100 fruct Nu contine conservanti si aditivi alimentari Ingrediente 100 suc de catina din culturi biologice controlate

9,10 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Suc de Catina Pur 100% BIO 200ml

Obtinut din pulpa si suc din pulpa de catina ecologica (100% fruct). Nu contine conservanti si aditivi alimentari.

Ingrediente: 100% suc de catina din culturi biologice controlate (Hippophae Rhamnoides)

Mod de administrare: Pentru intarirea sistemului imunitar, se consuma zilnic 100-200 ml, minimum o luna. Pentru a face mai suportabil gustul destul de acru si astrigent al sucului ecologic de catina, se poate adauga miere de albine (in proportie de 3:1)

Indicat in: Boli ale sistemului respirator, sensibilitate la infectii respiratorii, fumatorilor, muncitorilor in mediul toxic.

Produs pasteurizat.

Valori Nutritive medii / 100 ml Energie 69.5 kcal / 289, 5 Kj Proteine 0,606 g Lipide 4,78 g Glugide din care 6 g Zaharuri simple 6 g

Producator: HEALTH SELECTIONS

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.