Suc de Aloe Vera Organic/Bio

Suc de Aloe Vera Organic/Bio, 946 ml, Alevia

Sucul de aloe este o compoziție unică a naturii. Este un supliment alimentar care poate fi folosit pentru a regla activitatea stomacului și a intestinelor, pentru a întări ficatul, pentru a atenua tulburările metabolice (ajută la scăderea nivelului zahărului din sânge) sau pentru a crește imunitatea.

63,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

Suc de Aloe Vera Organic/Bio Alevia

Este o sursă de substanțe care au un efect benefic asupra funcționării organismului nostru.

Aloe vera este o specie de plante suculente, fiind folosită încă din antichitate datorită multiplelor beneficii pe care le are asupra sănătăţii omului.

Aloe este un adaptogen, adică un medicament natural care, datorită efectului de echilibrare al proceselor biochimice din organism, întărește rezistența la boli, precum și la stresul de mediu, fizic și psihic. Aloe curăță, de asemenea, intestinele, îmbunătățește funcționarea vilozităților intestinale, care absorb nutrienții.

Efecte:

  • Susţine funcţionarea normală a sistemului imunitar
  • Are proprietăţi antioxidante
  • Ajută la menţinerea rezistenţei în cazul încărcăturii psihice, susţinând metabolismul
  • Contribuie la sănătatea sistemului gastrointestinal, sprijinind digestia și motilitatea gastrointestinală
  • Are efecte benefice asupra sistemului reproducător feminin, reglând ciclul menstrual și atenuând simptomele neplăcute asociate menopauzei
  • Ajută la menţinerea în limite normale a nivelului de glucoză din sânge.

Administrare:

A se agita produsul înainte de folosire.

6-12 linguri (60/120ml) zilnic.

Atenţie

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se administra cu precauţie persoanelor care iau concomitent produse cu acţiune cardiotonică, antiaritmică, diuretică sau hipoglicemiantă.

A nu se administra copiilor sub 3 ani.

Condiţii de păstrare

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se refrigera după deschidere.  A se păstra la temperaturi mai mici de 20°C.  Durata maximă de consum după deschidere este de 15 de zile.

Fisa tehnica

Alevia
6423602001338
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
sticla de 946 ml
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
02.12.2021

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa