Sirop concentrat de muguri de brad, Zen Dacic

Sirop concentrat de muguri de brad, Zen Dacic

Beneficiile pentru sanatate ale siropului natural concentrat de muguri de bradExtractul gemoterapic din muguri proaspeti de brad recoltat ecologic un adevarat izvor de sanatate pentru organism, efectele terapeutice ale siropului de brad se adreseaza atat copiilor cat si adultilor fiind un remediu natural si leac ce combate tusea, bronsita, febra, boli respiratorii, anemie, probleme digestive, afectiuni renale ect.Mugurii de brad au efecte vitaminizante, stimuleaza si regleaza metabolismul, avand efecte regenerante miraculoase.Tratamentul se adreseaza in mod special copiilor, care sunt foarte receptivi la preparatele obtinute din tesuturile vegetale tinere.Nivelul la care poate actiona in organism: oase, dinti ( favorizeaza fixarea calciului in oase si cresterea tesutului osos ), ...

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Beneficiile pentru sanatate ale siropului natural concentrat de muguri de brad

Extractul gemoterapic din muguri proaspeti de brad recoltat ecologic un adevarat izvor de sanatate pentru organism, efectele terapeutice ale siropului de brad se adreseaza atat copiilor cat si adultilor fiind un remediu natural si leac ce combate tusea, bronsita, febra, boli respiratorii, anemie, probleme digestive, afectiuni renale ect. Mugurii de brad au efecte vitaminizante, stimuleaza si regleaza metabolismul, avand efecte regenerante miraculoase.

Tratamentul se adreseaza in mod special copiilor, care sunt foarte receptivi la preparatele obtinute din tesuturile vegetale tinere. Nivelul la care poate actiona in organism: oase, dinti ( favorizeaza fixarea calciului in oase si cresterea tesutului osos ), maduva osoasa ( stimuleaza formarea globulelor rosii ), aparat respirator ( actiune balsamica ). Beneficii pentru sanatate ale siropului concentrat de muguri de brad: boli respiratorii, anemie, probleme digestive, afectiuni renale, anorexie, gastroenterita, oboseala intelectuala, cicatrizarea ranilor, ten lipsit de fermitate sau iritat sau inrosit. 

Sirop concentrat de muguri de brad compozitie: muguri de brad 30 %,apa,zahar invertit cu lamaie Copii: imbunatateste metabolismul calciului si al fosforului, ajuta la cresterea armonioasa, poate reduce durerile osoase de crestere, mentine integritatea smaltului dentar, recomandat in tulburari ale dentitiei la copii ( intarzieri ale eruptiei dentare, carii ), demineralizarea la copii si adulti. 

Mod de administrare: se serveste ca ori ce alt sirop, iar pentru prepararea de sucuri naturale are o concentratie de 1 : 10. Prezentare: 250 ml 

Producator: Zen Dacic

Fisa tehnica

Zen Dacic

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.