Sirop natural concentrat muguri de pin, Zen Dacic

Sirop natural concentrat muguri de pin, Zen Dacic

Zen Dacic-Muguri de Pin | Sirop natural concentrat muguri de pin,beneficii majore pentru sanatateSiropul sau infuzia de muguri de pin are beneficii majore pentru sanatate, trateaza afectiuni pulmonare si respiratorii, inflamatii ale cailor respiratorii superioare, bronsite, gripa, tuse,infectii urinare, candiodoza sau nas infundat sunt cateva remediile si beneficiile siropului din muguri de brad.Siropul natural concentrat de mugurii de pin Zen Dacic contine 30% muguri de pin, apa, zahar invertit cu lamaie este un remediu naturist foarte eficient si cunoscut in tratarea eficienta a tusei.Mugurii de pin din care se face siropul contine elemente cu efect remarcabil in vindecarea membranelor gatului si ale pieptului.Pinul este recunoscut pentru calitatile sale de dezinfectant bronsic ...

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

 Sirop natural Muguri de Pin

Siropul sau infuzia de muguri de pin are beneficii majore pentru sanatate, trateaza afectiuni pulmonare si respiratorii, inflamatii ale cailor respiratorii superioare, bronsite, gripa, tuse,infectii urinare, candiodoza sau nas infundat sunt cateva remediile si beneficiile siropului din muguri de brad. 

Siropul natural concentrat de mugurii de pin Zen Dacic contine 30% muguri de pin, apa, zahar invertit cu lamaie este un remediu naturist foarte eficient si cunoscut in tratarea eficienta a tusei.Mugurii de pin din care se face siropul contine elemente cu efect remarcabil in vindecarea membranelor gatului si ale pieptului. 

Pinul este recunoscut pentru calitatile sale de dezinfectant bronsic, descongestionant, antiseptic, diuretic, antireumatic, antiinflamator, antimicrobian, expectorant, sedativ, calmant ect. Pinul detine uleiuri volatile (pinen,limonen, beta felandren, silvestren, delta caren), rasini,principii amare, acetone, alcooli,pinitol, acetat de bornil, taninuri, substante antibiotice, vitamina C, bioflavonoizi. 

Concentratul Zen Dacic de pin este un remediu excelent pentru raceli, eficient in tratarea tusei convulsive si a iritatiilor tractului respirator. Daca consumi o lingura din acest sirop de 3 ori pe zi, intre mese, vei scapa rapid de simptomele neplacute, fara reactii adverse. Concentratele naturale din fructe si plante se pot folosii intr-o gama foarte variata ( la prepararea de sucuri naturale avand o concentratie de 1:10, la ceai, siropuri naturale, ca toping pentru inghetate, la cocktail-uri, fresh-uri naturale, in prepararea anumitor sosuri si retete culinare, ca ingredient la creme pentru torturi si produse de patiserie. 

Prezentare: 250ml 

Producator: Zen Dacic 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.