concentrat de coacaze negre, 250ml, Zen Dacic

Concentrat de coacaze negre, Zen Dacic

Concentrat de coacaze negre ,tratamente naturiste, concentratul de coacaze negre Coacaze Negre-Beneficii pentru sanatate cu proprietati terapeutice:trateaza oboseala, previne durerile si intinderile musculare, artrita, reumatism, guta, reduc inflamatiile musculare, trateaza diareea si dezinteriile ect. Coacazele negre au un continut bogat de mangan cu rol in reglarea unor hormoni (cei sexuali), ia parte la formarea sangelui si a laptelui si este un bun stimulator inactivitatea sistemului nervos central. Coacazele negre contin o cantitate mare de magneziu precum si fier de aici pleaca actiunea lor antiacneica. Coacazele negre maresc acuitatea vizuala. Coacazele au proprietati depurative, sudorifice, stomahice, antireumatice, antiinfectioase si cicatrizante.

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Concentrat de coacaze negre, 250ml, Zen Dacic

Coacaze Negre Beneficii pentru sanatate cu proprietati terapeutice:trateaza oboseala, previne durerile si intinderile musculare, artrita, reumatism, guta, reduc inflamatiile musculare, trateaza diareea si dezinteriile ect. 

Coacazele negre au un continut bogat de mangan cu rol in reglarea unor hormoni ( cei sexuali ), ia parte la formarea sangelui si a laptelui si este un bun stimulator inactivitatea sistemului nervos central. Coacazele negre contin o cantitate mare de magneziu precum si fier de aici pleaca actiunea lor antiacneica. Coacazele negre maresc acuitatea vizuala. Coacazele au proprietati depurative, sudorifice, stomahice, antireumatice, antiinfectioase si cicatrizante. 

Concentratul natural de coacaze Zen Dacin este un elixir de sanatate pentru gat si caile respiratorii superioare, fiind un extraordinar mijloc de protectie impotriva guturaiurilor, bronsitelor si puseelor reumatice. Coacaze negre beneficii: Trateaza oboseala, previne durerile si intinderile musculare, reduc inflamatiile musculare, imbunatatesc functia rinichilor, circulatia sangvina, stimuleaza activitatea sistemului nervos central, imbunatateste digestia, elibereaza organismul de deseuri si toxine, scad acidul uric si colesterolul, maresc actuitatea vizuala. 

Proprietati terapeutice: -Sunt utile persoanelor care sufera de artrita, reumatism si guta -Trateaza diaree, dezenteria -Actioneaza impotriva hipertensiunii arteriale -Trateaza faringitele granulomatoase -Trateaza tuberculoza pulmonara -Datorita efectelor inflamatoare, coacazele negre redus sensibilitatea infectiilor respiratorii, renale, intestinale -Regleaza tulburarile specifice debutului menopauzei. 

Concentratul natural de coacaze negre Zen Dacic la prepararea de sucuri naturale are o concentratie de 1:10 si poate fi folosit la ceai, sucuri naturale, ca toping pentru inghetate, la cocktail-uri, fresh-uri naturale, in prepararea unor anumite retete si sosuri culinare, ca ingrediente la creme pentru torturi si produse de patiserie ect. 

Prezentare: 250ml Producator: Zen Dacic

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.