Concentrat natural din plante Zen Dacin

Concentrat natural din plante Zen Dacin

Produse si tratamente naturiste sub forma de concentrat natural din plante-Zen DacinViziteaza magazinul online samdistribution.ro categoria Sanatate,Sucuri Naturale si comanda produse si tratamente naturiste Zen Dacic,( pret de producator ) sunt leacuri si secrete dacice, formule prof.Leonard Mardari cercetator stiintific,invertire naturala-100% natural, fara conservanti pentru sanatate.La fabricarea produsului:Concentrat natural din plante se folosesc urmatoarele plante medicinale:Scai Vanat,Cimbrisor,Sovarf,Musetel de Camp,Lavanda de Padure,Busuiocul Cerbilor,Muguri de Brad,Muguri de Plop,Lichen Islandez,Roinita,Menta,Coada Soricelului,Maces Fructe,Scuturatura de Catina,Salcam,Iarba Sfantului Ion,Iarba Sarpelui,Tei,Ceapa,Galbenele,Pojarnita si plante catalizator.Compozitie:apa, ...

17,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Produse si tratamente naturiste sub forma de concentrat natural din plante-Zen Dacin

Viziteaza magazinul online samdistribution.ro categoria Sanatate, Sucuri Naturale si comanda produse si tratamente naturiste Zen Dacic,( pret de producator ) sunt leacuri si secrete dacice, formule prof.Leonard Mardari cercetator stiintific,invertire naturala-100% natural, fara conservanti pentru sanatate. 

La fabricarea produsului:Concentrat natural din plante se folosesc urmatoarele plante medicinale: Scai Vanat, Cimbrisor, Sovarf, Musetel de Camp, Lavanda de Padure, Busuiocul Cerbilor, Muguri de Brad, Muguri de Plop, Lichen Islandez, Roinita, Menta, Coada Soricelului,Maces Fructe, Scuturatura de Catina, Salcam, Iarba Sfantului Ion, Iarba Sarpelui, Tei, Ceapa, Galbenele, Pojarnita si plante catalizator. 

Compozitie: apa, zahar invertit cu lamaie, mixt plante 30%. 

Concentrat natural din plante Zen Dacic -multiplant contine polivitamine, mucilagii ( Substanta cleioasa care se afla in semintele de cereale, de leguminoase sau de plante uleioase, folosita, pentru proprietatile ei emoliente, in medicina, la aplicarea de cataplasme, lotiuni etc.),oligoelemente, microelemente, inductoare vegetale de Celulu Stem,Inductoare vegetale de Celule Imunocomponente nespecifice, catalizatori tisulari, antibiotice vegetale cu rol fundamental in sanatate, vitalitatea si imunitatea omului. Zen Dacic multiplant este o Quintesenta a plantelor cu Putere de Lecuire de pe taramul Dacic, fara efecte secundare sau nedorite, fiind bioorganic, obtinut numai din materii prime vegetale de calitate, 

Prezentare: sticla 250ml 

Producator:Zen Dacic

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.