Biomedicus Unguent antiinflamator Coada Soricelului, Castan Salbatic

Unguent antiinflamator Coada Soricelului, Castan Salbatic, 250 ml, Biomedicus

Biomedicus - Antiinflamatoare, Unguent antiinflamator: Coada Soricelului, Castan Salbatic

Descriere: Biomedicus - Unguent antiinflamator cu Coada Soricelului, extract de Castan Salbatic , Rozmarin, Salcie Alba si Camfor 250 ml. Coada soricelului: planta contine: principii antiinflamatoare, calmante, astringente, aseptice; elimina sau limiteaza procesul inflamator, distruge microorganismele, provoaca strangerea tesuturilor, modereaza secretiile si usureaza cicatrizarea. Extractul de castan salbatic actioneaza: benefic in cazul tulburarilor venoase actionand ca un puternic decongestionant si este recomandat in tulburarile de capilaritate si atrombozelor. Rozmarinul este un ingredient specialcare imbunatateste functia circulatorie subcutanata, aducand celulelor epiteliale un aport mai mare 

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Biomedicus- Antiinflamatoare, Unguent antiinflamator: Coada Soricelului, Castan Salbatic 

Descriere: Biomedicus - Unguent antiinflamator cu Coada Soricelului, extract de Castan Salbatic, Rozmarin, Salcie Alba si Camfor 250 ml. 

Coada soricelului: planta contine principii antiinflamatoare, calmante, astringente, aseptice; elimina sau limiteaza procesul inflamator, distruge microorganismele, provoaca strangerea tesuturilor, modereaza secretiile si usureaza cicatrizarea. 

Extractul de castan salbatic actioneaza: benefic in cazul tulburarilor venoase actionand ca un puternic decongestionant si este recomandat in tulburarile de capilaritate si a trombozelor. 

Rozmarinul este un ingredient special care imbunatateste functia circulatorie subcutanata, aducand celulelor epiteliale un aport mai mare de nutrienti, vitamine si oxigen, accelerand totodata abosrtia celorlalte componente. 

Salcia alba este un analgezic natural foarte puternic. Este foarte cunoscota pentru continutul ridicat de salicin, un element natural ce ajuta la inlaturarea oricarui fel de durere. 

Camforul este utilizat de foarte multa vreme pentru efectul rapid de calmare a durerilor prin actiunea topica imediata. 

Prezentare cutie 250 ml 

Producator Biomedicus Anglia 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa