Bio Seleniu Zinc, 30Cps

Bio Seleniu Zinc, 30 capsule, Laboratoarele Medica

Bio Seleniu Zinc, 30 capsule, Laboratoarele Medica Compozitie: Drojdie de bere seleniata 0,150g/cps (0,0015 ?g Se2+); Sulfat de zinc 0,015g/cps (Zn2+ 3,75 mg). Indicatii: Reduce disconfortul asociat crizelor reumatismale. Contribuie la dezvoltarea armonioasa a dintilor si sistemului osteo-articular. In plus diminueaza inflamatia prostatei. Imunostimulator, antioxidant. Produsul imbunatateste raspunsul imun al organismului, fiind de ajutor in stari caracterizate de o imunitate scazuta. Poate reduce disconfortul datorat durerilor osteo-articulare. Zincul este un mineral foarte important pentru organism, el intrand in structura a numeroase enzime (este implicat in controlul si reglarea proceselor metabolice, precum si in stimularea mecanismelor imunitare). Mentine integritatea membran ...

23,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Bio Seleniu Zinc, 30 Cps, blister, Laboratoarele Medica

Compozitie: Drojdie de bere seleniata 0,150g/cps (0,0015 ?g Se2+); Sulfat de zinc 0,015g/cps (Zn2+ 3,75mg). 

Indicatii: Reduce disconfortul asociat crizelor reumatismale. 

Contribuie la dezvoltarea armonioasa a dintilor si sistemului osteo-articular. 

In plus diminueaza inflamatia prostatei. 

Imunostimulator, antioxidant. 

Produsul imbunatateste raspunsul imun al organismului, fiind de ajutor in stari caracterizate de o imunitate scazuta. 

Poate reduce disconfortul datorat durerilor osteo-articulare. 

Zincul este un mineral foarte important pentru organism, el intrand in structura a numeroase enzime (este implicat in controlul si reglarea proceselor metabolice, precum si in stimularea mecanismelor imunitare). 

Mentine integritatea membranelor celulare; participa la sinteza insulinei (hipoglicemiant). 

Este necesar pentru dezvoltarea si maturarea organelor reproducatoare; joaca un rol important in activitatea prostatei, sustinand starea de sanatate a acesteia. 

Producator: Medica 

Seleniul indeplineste rol de antioxidant el crescand capacitate de aparare a organismului fata de stresul oxidativ. 

Efectele sinergice ale celor doua minerale diminueaza efectele nocive ale radicalilor liberi (ce apar ca urmare a consumului de tutun, expunerea la metale grele sau alti poluanti). 

Administrare: 1-2 cps x 3/zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 3 luni. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.