Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

Supramax articulatii Este un supliment alimentar natural, pentru articulatii si sanatatea cartilajului, cu o formula ultramoderna, unica in Romania.Continut Supramax articulatii:- 200 mg vitamina C intr-un singur plic.- 10 g de colagen hidrolizat

100,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Supramax articulatii

Este un supliment alimentar natural, pentru articulatii si sanatatea cartilajului, cu o formula ultramoderna, unica in Romania.

Continut Supramax articulatii:

- 200 mg vitamina C intr-un singur plic. - 10 g de colagen hidrolizat (Doza zilnica recomandata conform HG 2009/685).

Hidrolizatul de colagen actioneaza in trei etape:

Prima etapa: Absorbtia: hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal, dupa administrarea SUPRAMAX articulatii. A doua etapa: Distributia: peptidele patrund in tesutul cartilaginos al articulatiilor prin intermediul sistemului circulator. A treia etapa: Stimularea: hidrolizatul de colagen ajuta la stimularea sintezei de colagen tip II.

Supramax articulatii pentru:

Efect benefic asupra cartilajului. Functionarea articulatiilor. Mentine sanatoase oaslor. Regenereaza cartilajul articular. Degradarea cartilajului cauzeaza disconfort in activitatile de zi cu zi.

Studiile au demonstrat ca administrarea hidrolizatului de colagen este benefica pentru functionarea normala a articulatiilor si in procesul natural de reinnoire a cartilajului.

Ingredientele Supramax articulatii:

- colagen pulbere; - aroma de piersica; - indulcitori: acesulfam – K, aspartam; - colorant din sfecla rosie. - regulator aciditate (acid citric; acid ascorbic)

Administrare Supramax articulatii:

Pentru adulti: 1 plic / zi. Se dizolva in 100 ml apa. Se recomanda utilizarea doar de catre adulti! Genacol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.