Spirulina si catina

Supliment Spirulina si catina, 30 comprimate, Alevia

Beneficiile consumului de Spirulina si catina este asociat în primul rând cu concentrația mare de nutrienți, inclusiv vitamine și minerale, antioxidanți și substanțe active. În același timp, siguranța ridicată a acestor produse este apreciată, prin urmare practic nu există contraindicații pentru utilizarea lor. Consumul regulat de Spirulina si catina susține nu numai sănătatea fizică, ci și frumusețea și bunăstarea.

15,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Supliment Spriulina si catina Alevia

Spirulina este un organism unicelular care se găsește în apele dulci și sărate, aparținând familiei algelor albastre-verzi. Este formată din peste 50% proteine, conține și vitaminele A, C, D, E, K și grupa B, precum și beta-caroten, bioflavonoide și multe altele. 

Consumat în mod regulat, se caracterizează prin efecte antiinflamatorii și detoxifiante și poate, de asemenea, atenua simptomele alergiilor și acneei. 

Doza zilnică standard de spirulina este în medie între 1 și 3 grame, iar o lingură (7 grame) ne va oferi:

 • 4 grame de proteine
 • 10% din aportul zilnic recomandat de vitamina B1
 • 15% din doza zilnică recomandată de vitamina B2
 • 20% din cantitatea zilnică recomandată de cupru
 • 10% din aportul zilnic recomandat de fier

Și toate acestea în doar 20 de calorii!

Un studiu pe 127 de bolnavi care au luat 2 grame de spirulina zilnic a arătat reduceri semnificative ale simptomelor, cum ar fi:

 • curgerea nasului
 • Strănut
 • Congestie nazala
 • Secreția de mucus
 • Rinite
 • Mâncărime

Datorită proprietăților sale antialergice,  spirulina  poate fi așadar  un tratament alternativ pentru cei care suferă de alergii  – mai eficient decât placebo, ameliorând simptomele alergice, acționând ca un antihistaminic natural

Mod de administrare:

Copii între 7 și 15 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Adulți și tineri de peste 15 ani: câte 1-3 comprimate de 3 ori pe zi.

Alevia
6423602011443
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 comprimate
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
02.11.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa