Spirulina 2000 mg

Spirulina 2000 mg, 60 plicuri, Alevia

Spirulina conține opt aminoacizi esențiali și alți 10 aminoacizi și cea mai mare concentrație de vitamine și nutrienți decât orice alt aliment natural. Spirulina conține peste 65% proteine, o cantitate mai mare decât orice alt aliment, inclusiv carnea și peștele. Proteinele sunt esențiale pentru menținerea țesuturilor în viață, precum și pentru susținerea creșterii și producerea de hormoni în organism.

73,75 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Spirulina 2000 mg, 60 plicuri, Alevia [6423602005190]

Corpul nostru este atacat în mod constant de substanțele chimice toxice care se găsesc în aer, apă, alimente și medicamente. Deci trebuie eliminate din corpul nostru. Se știe de mult că Spirulina accelerează detoxifierea, mai ales în starea de post. Are, de asemenea, o combinație unică de nutrienți care ajută la curățarea corpului nostru. 

Există, de asemenea, dovezi că Spirulina reduce semnificativ toxicitatea renală cauzată de anumite metale grele. Merită adăugat că Spirulina a fost utilizată pe scară largă în tratamentul copiilor care sufereau de radiații după dezastrul de la Cernobîl.

Spirulina este un stimulent puternic pentru sistemul imunitar . Cercetările indică faptul că Spirulina este utilă în creșterea nivelului imunității organismului. 

Spirulina a fost aprobată atât de o asociație vegetariană, cât și de cea vegană. Spirulina este de fapt suplimentul alimentar perfect pentru vegetarieni și vegani. Oferă o sursă naturală de proteine ​​de origine vegetală și este bogat în alte  vitamine și minerale necesare bunei funcționări a organismului.

Efecte:

  • Combate procesele de îmbătrânire prematură
  • Susține tonusul fizic și psihic și imunitatea organismului
  • Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a confortului psihic, calmului și echilibrului
  • Favorizează senzația de sațietate dacă este administrată cu 30 de minute înainte de masă
  • Poate crește performanțele sportive 
  • Protejează organismul împotriva stărilor de oboseală și stress

Spirulina are si efect antimahmureala! 

După ce ai consumat prea mult alcool, apa este esențială pentru rehidratare. Spirulina, pe de altă parte, va adăuga proteine, vitamine și minerale pentru a umple rezervele epuizate de organism.

Merită să includeti această alga verde în dieta zilnică și să culegeți beneficiile sale numeroase.

Compozitie: Spirulină (Spirulina platensis) 2000mg

Administrare: 1 plic pe zi, după masă, dimineața. Se golește conținutul plicului într-un pahar, se adaugă 200ml apă, se amesteca și se bea imediat.

Alevia
6423602005190
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 plicuri a 2000mg fiecare
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
02.12.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa