Spirulina Star, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Spirulina Star, 50 tablete, Ayurmed

Suliment alimentar Spirulina Star Ayurmed ce conține o combinație de Spirulina plantensis și Withania somnifera care ajută la funcționarea optimă si revigorarea a organismului.

19,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Spirulina Star, 50 tablete, Ayurmed

Suliment alimentar Spirulina Star Ayurmed ce conține o combinație de Spirulina plantensis și Withania somnifera care ajută la funcționarea optimă si revigorarea a organismului.

Organismul nostru poate fi comparat cu o construcție, iar nerespectării unor principii de viață sănătoase pot duce la dezechilibre ale organismului. Prin obiceiurile zilnice contribuim fie la consolidarea sa, fie îi slăbim structura. SPIRULINA STAR ajută organismul la menținerea capacității de a rezista în condiții de efort psihic si fizic intens, în condițiile stresante din mediul cotidian. Fitonutrienții asigura protecția organismului fata de procesele degenerative si de stresul oxidativ și contribuie la  menținerea capacității de autoapărare a organismului, la echilibrarea sistemului imunitar si neutralizarea radicalilor liberi. Păstrează vitalitatea vitalitatea si tinerețea organismului și susține încetinirea procesului de îmbătrânire. Spirulina star ajuta la detoxifiere și la eliminarea toxinelor si deșeurilor metabolice din organism. SPIRULINA STAR, prin concentratia mare de proteine, minerale vitamine și completează nevoile energetice si nutritive ale persoanelor cu un regim alimentar special pentru menținerea rezistenței  si energiei  organismului, redând vitalitatea acestuia. Spirulina este recomandată în cursul și după radioterapie și chimioterapie, în perioadele de refacere după diverse afecțiuni

Modul de utilizare Spirulina star:

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă. Pentru o perioada de 1 luna, pentru efecte optime se recomanda o cură de 3 luni.

Copii: câte o jumătate de tabletă de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă.

Spirulina Star contribuie la:

  • în condițiile stresante din mediul cotidian crește capacitatea de efort fizic și intelectual;
  • susținerea vitalității si sănătății întregului organism prin completarea nevoilor energetice si nutritive ale organismului;
  • protecția organismului si echilibrarea sistemului imunitar (neutralizarea radicalilor liberi) de procesele degenerative si stresul oxidativ, menținând astfel capacitatea de autoapărare a organismului.
  • menținerea tonusului organismului prin susținerea proceselor de eliminare a toxinelor si detoxifiere;

Spirulina star ingrediente:

  • Spirulina platensis (Spirulina) – 225mg;
  • Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de rădăcină – 225mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia , excipient) – 50mg.

Spirulina platensis (Spirulina) prin aportul de fibre vegetale, spirulina stimulează digestia, crește dinamica intestinală, contribuie la dezvoltarea florei intestinale și prin aceasta la reglarea digestiei. Ingredientul principal din spirulină este numit phycocyanobilin, reprezintă aproximativ 1% din spirulină și prin inhibarea NADPH-oxidazei asigură efecte antioxidante și antiinflamatorii. Spirulina este o sursă valoroasă de minerale, vitamine, aminoacizi esențiali și enzime necesare organismului compensând, prin bogatul său conținut în nutrienți naturali, deficiențele datorate dietei zilnice. Algele conțin fier natural și vitamina B12 care au efect antianemic în special pentru copii și bătrâni la care anemia poate provoca perturbări majore ale funcționării organismului. Spirulina este suportul necesar obținerii performanțelor fizice și intelectuale și creșterii performanțelor sportive. Spirulina scade nivelul seric al lipidelor totale și al colesterolului, scade glicemia la diabetici.  Administrată cu o jumătate de oră înainte de masă, reduce pofta de mâncare, ajutând la combaterea obezității si la reducerea greutății corporale. Datorită conținutului crescut în iod, spirulina contribuie la reglarea proceselor metabolice si funcționarea optimă a glandei tiroide, și unele cazuri de hipofuncție tiroidiană. De asemenea, spirulina este suplimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene , proteinele ușor asimilabile asigurând tot necesarul de aminoacizi esențiali. Spirulina crește rezistența, fortifică, și stimulează sistemul de apărare al organismului, accelerează procesul natural de eliminare a toxinelor, detoxifică.

Withania somnifera sau cunoscuta ca Ginseng indianAshwagandha ajuta la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de oboseală si stres și încetinește îmbătrânirea. Fortifică structurile nervoase, este neuroprotector, îmbunătățește concentrarea și memoria. Susține sistemul antioxidant endogen si sistemul imunitar și  crește rezistența și ajută adaptarea organismului la condițiile de mediu.

Prezentare: 50 talbete

6423359000356

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.