Relaxophytol, 30 capsule, NaturPharma

Relaxophytol, 30 capsule, NaturPharma

Prospect: Relaxophytol este un supliment alimentar care sprijină sistemul nervos și buna funcționare a acestuia. Complexul special selectat de ingrediente active are un efect benefic asupra stresului, tensiunii, anxietății și neliniștii.

61,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Relaxophytol, 30 capsule, NaturPharma

Relaxophytol este o soluție inovatoare cu ingrediente naturale care sprijină funcția mentală normală și funcționarea normală a sistemului nervos.

Complexul special selectat de ingrediente active are un efect benefic asupra stresului, tensiunii, anxietății și depresiei. Relaxophytol ajută la calmare și relaxare și are un efect benefic asuprainsomnieși dificultăți de a adormi.

Ingrediente  (în 2 capsule Relaxofitol):

  • Dicitrat de trimagneziu -812,5 mg
  • din care magneziu-130 mg
  • Melisa de lamaie (Melissa officinalis)-extract 600 mg
  • din care acid de rozmarin-66 mg
  • acid hidroxicinamic-117 mg
  • L-triptofan-70 mg
  • Clorhidrat de piridoxină-13.414 mg
  • din care vitamina B6-10 mg

Acest produs conține ingrediente naturale, așa că pot exista variații sau decolorări ale capsulelor, ceea ce nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare.

Doza recomandata: 

luați 2 capsule de Relaxofitol pe zi. Regimul recomandat este de 1 capsulă la prânz cu aproximativ o oră înainte de masă și 1 capsulă seara înainte de culcare.

Durata admiterii:

15 - 30 de zile pentru a obține efectul inițial și 30 - 90 de zile pentru efectul de durată.

Pachet:  30 capsule

4250225200174

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.