Novanight, 20 comprimate, pentru insomnie - tulburari de somn

Novanight, 20 comprimate, pentru insomnie - tulburari de somn

Novanight supliment alimentar pe baza de ingrediente naturale cu efect sedativ, utilizat pentru a trata insomnia, ajuta la inducerea somnului, recomandat persoanelor care sufera de tulburari de somn, fiind capabil sa promoveze si sa faciliteze debutul si mentinerea somnului in mod natural.

24,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Novanight, 20 comprimate, pentru insomnie - tulburari de somn

Novanight supliment alimentar pe baza de ingrediente naturale cu efect sedativ, utilizat pentru a trata insomnia, ajuta la inducerea somnului, recomandat persoanelor care sufera de tulburari de somn, fiind capabil sa promoveze si sa faciliteze debutul si mentinerea somnului in mod natural.

Pe baza de ingrediente naturale Novanight, supliment alimentar din categoria produselor utilizate pentru insomnie - tulburari de somn, prin actiunea sa tripla: Melatonina - induce somnul, astfel contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi.

Extractul de Mac Californian si roinita poate reduce trezirile nocturne, iar extractul de Passiflora si vitamina B6 favorizeaza somnul natural si odihnitor.

Novanight contine ingrediente naturale: Melatonina 1mg, Roinița (Melissa) 81mg, Passiflora 340mg, Mac californian 8,4mg, Vitamina B6 0,42mg.

Doze si mod de administrare

1 comprimat pe zi inainte de culcare sau la nevoie.

Inainte de administrare cititi cu atentie prospectul.

Forma farmaceutica: comprimate filmate.

Prezentare: 20 comprimate

Producator:  Sanofi Aventis Group 

Insomnia este o tulburare de somn care afecteaza atat barbatii, cat si femeile. Insomnia sau tulburarile de somn poate fi definita ca insomnie primara (cand nu se cunoaste cauza) sau insomnie secundara (cand se datoreaza altor cauze, inclusiv stres, utilizarea de medicamente, tulburari psihice sau alte patologii). Insa, cea mai frecventa insomnie este insomnia secundara.

Melatonina

Desi melatonina este o substanta endogena produsa de glanda pineala, exista preparate farmaceutice care o contin, fiind indicata in tratamentul insomniei.

Melatonina este de asemenea prezenta in mai multe suplimente alimentare concepute ca remedii naturale pentru a reduce timpul de adormire, dar nu pentru a trata insomnia.

Numeroase preparate pe baza de plante au fost studiate - si sunt utilizate - pentru a contracara tulburarile de somn.

Remediile naturale joaca un rol major in tratamentul insomniei 

Remediile pe baza de plante ofera de fapt, o gama larga de medicamente naturale, utile pentru inducerea somnului la persoanele care sufera de insomnie.

Un alt remediu natural pentru insomnie este Passiflora - Floarea pasiunii

Novanight mai contine Passiflora, extract de Floarea pasiunii (Passiflora incarnata)

Datorita actiunii sale calmante Passiflora sau Floarea pasiunii, este unul dintre cele mai utilizate remedii pe baza de plante pentru afectiunile sferei nervoase.

Proprietatile plantei sunt, in esenta sedative si anxiolitice. Astfel planta poate fi un remediu extrem de eficient in insomnie, deoarece acestea stimuleaza un somn fiziologic fara treziri nocturne, fara a produce nici un sentiment de amorteala dimineata, fara efecte secundare sau a crea dependenta; in caz de stres sau anxietate.

Roinita - Melissa officinalis 

Proprietatile plantei sunt in esenta sedative si anxiolitice. De acea Roinita, sau extractul din planta Melissa Officinalis, utilizate in suplimentele alimentare pot fi un remediu extrem de eficient in lupta cu insomnia, induce calmul si stimuleaza un somn fiziologic fara treziri nocturne.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.