Armuhep, 20 capsule, Hofigal
Pret redus

Armuhep, 20 capsule, Hofigal

Armuhep, 20 capsule, Hofigal Suplimente Nutritive Afectiuni Hepatice si Biliare producator Hofigal - pentru protejarea si regenerarea celulei hepatice, efect depurativ

7,86 RON9,61 RON- 1,75 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Armuhep Hofigal 

Descriere: Armuhep Hofigal 20cps Compozitie: o capsula contine 385,00 mg pulbere de fruct de armurariu (Silybum marianum) si excipienti (polivinilpirolidona, talc, aerosil, stearat de magneziu) pana la 500,00 mg. 

Despre produs: Preparatul este benefic pentru persoanele supuse stresului, dependente de alcool si droguri, in tratamente medicamentoase de lunga durata sau persoane care traiesc sau activeaza in zone industrializate, poluate. 

Produsul este destinat suplimentarii dietei pentru protejarea si regenerarea celulei hepatice, are un rol depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare organismului (alcool, medicamente cu efecte secundare hepatotoxice, metale grele, pesticide, anestezice, toxine din ciuperci otravitoare). Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea medicului. 

In indigestii se recomanda administrarea de 3 ori pe zi in timpul meselor timp de cateva luni. Se poate administra in cure prelungite. Se recomanda administrarea produsului cu 3 saptamani preoperator (in perspectiva anesteziei generale). 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 2 blistere (10 capsule / blister). 

Produsul NU contine lactoza! Armuhep Hofigal 20cps 

Producator: Hofigal

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: