SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Produse, tratamente,remedii naturiste impotriva Tuberculozei pulmonare


Viziteaza magazinul Samdistribution.ro pe: ShopMania, Google+,Trafic.ro este un portal naturist unde poti comanda online cosmetice sunt produse cosmetice naturale si tratamente si remedii naturiste pentru sanatate si frumusete la preturi mici (depozit,distribuitor) iar in categoria Tuberculoza pulmonara gasiti diverse produse naturiste impotriva tuberculozei pulmonare.

Tuberculoza pulmonara este o boala contagioasa,cu localizare la nivelul aparatului respirator,datorita patrunderii si inmultirii bacilului Koch in bronhiole si plamanul omului sanatos.
Principala sursa de infectie este omul bolnav,dar la aparitia acestei boli mai pot contribui si alti factori: diferite boli febrile, gripa, raceala, surmenajul, subalimentatia, viata dezordonata si orice cauze care scad puterea de rezistenta a organismului.

In repausul medicamentos si chiar concomitent se recomanda:Ceaiuri
Humulus lupulus (hamei).Se beau doua cani pe zi,timp indelungat,dintr-o infuzie de 3-5%.Are proprietati tuberculostatice.
Polygonum aviculare ( troscot).Se beau doua cani pe zi,dintr-o infuzie sau decoct,3-5%.

Cura cu usturoi cu proprietati tuberculostatice.Se mananca trei bulbisori (catei) pe zi sau se face o cura de apa usturoiata.
Apiterapie in tuberculoza pulmonara:Propolis,solutie alcoolica 20-30%.Se iau cate 20-40 picaturi,intr-un pahar cu lapte cald,de trei ori pe zi,cu 60 minute inainte de mese.Tratamentul dureaza de la 4-10 luni.
» Sistemul Respirator » Produse si tratamente naturiste Tuberculoza pulmonare

spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter