SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Tratamente naturiste >Sanatate >Sistemul Respirator >Astmul bronsic

www.samdistribution.ro Plafar-magazin online va ofera catalogul de produse si preturi la o varietate de produse si tratamente naturiste, plante medicinale, pentru Ingrijirea sanatatii sistemul respirator,astmul bronsic,produse cosmetice naturale la preturi mici fiind depozit si distribuitori in farmaciile din Bucuresti si din tara.

Asmul Bronsic este o stare patalogica in care exista o nevoie intensa de aer, evacuarea acestuia din plamani facandu-se cu dificultate.
Asmul Bronsic este o boala caracterizata prin accese de sufocare, determinate de obstructia bronsica prin edem,hipersecretie,spasm si dop de mucus.
Este o dispnee respiratorie paroxistica.Aceste fenomene sunt determinate de patrunderea unor particule mici (polen,peri,praf) sau a produselor rezultate din distrugerea germenilor care intretin o inflamatie bronsica (bronsita).
In asmul bronsic pur alergic se recomanda un tratament al crizei si un tratament de fond.

In crize se recomanda:Ceaiuri-Negella sativa L (negrilica),Datura stramonium (laur, ciumafaie),Ephedra vulgaris Rich (carcel).
In criza de astm infectat se folosesc:Ceaiuri din plante medicinale:Folium et radix Althaeae (nalba mare),Flores et radix Primulae (flori si radacina de ciubotica cucului).
Apiterapia este un bun remediu recomandat in astmul infectios este produsul albinelor numit propolis,care se poate folosi sub urmatoarele forme:
Extract alcoolic 15% propolis,inhalatii de propolis sau sirop de propolis, sunt doar cateva din produsele naturiste care pot fi folosite ca tratament naturist impotriva astmului bronsic.

Catalogul de produse si preturi la produse si tratamente naturiste pentru Sistemul Respirator,Astmul bronsic le gasiti si le puteti comanda online din cadrul magazinului online www.samdistribution.ro .
» Sistemul Respirator » Astmul bronsic-tratamente cu produse naturiste
-8%
20.00 Lei
18.50 Lei
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter