Urimil Glyco, 30 capsule, NaturPharma

Urimil Glyco, 30 capsule, NaturPharma

Este cel mai nou reprezentant al seriei Urimil, specializat în îngrijirea sistemului nervos periferic, a cărui funcționare afectată este o cauză frecventă de disconfort și modificări ale sensibilității.

63,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Urimil Glyco, 30 capsule, NaturPharma [8424409959219]

Este cel mai nou reprezentant al seriei Urimil, specializat în îngrijirea sistemului nervos periferic, a cărui funcționare afectată este o cauză frecventă de disconfort și modificări ale sensibilității.

Pe lângă susținerea funcționării normale a sistemului nervos periferic, Urimil Glyco contribuie la menținerea unei concentrații normale de glucoză în sânge , precum și la reducerea senzației de epuizare și oboseală.

Creat cu grija pentru nervii tai periferici si zaharul din sange, Urimil Glyco este singurul preparat care contine acid alfa-lipoic, nucleotide si toate vitaminele B in acelasi timp.

Caracteristici:

– Cel mai nou reprezentant al seriei Urimil, creat cu grija pentru sistemul nervos periferic si glicemia.

– O combinație unică de acid alfa-lipoic, nucleotide și toate vitaminele din grupa B.

– Fără alergeni.

– Fabricat in Spania.

Mod de administrare:

Luați 1 sau 2 capsule de Urimil Glyco pe zi. Pentru un efect optim, se recomandă să luați preparatul pe o perioadă de 3-6 luni.

Compozitie (1 capsula):

Acid alfa-lipoic: 300 mg

Citrat de magneziu (15,45% magneziu): 250 mg

Acid L-ascorbic, antioxidant (99,75% vitamina C): 50,13 mg

Uridin monofosfat (UMP, nucleotide): 50 mg

DL-alfa-tocoferil acetat (50% vitamina E): 30 mg

Cianocobalamina (0,1% vitamina B12): 7 mg

Nicotinamidă (niacină, 100% vitamina B3): 6 mg

Clorhidrat de tiamină (78,48% vitamina B1): 5.098 mg

Acid pantotenic (99,5% vitamina B5): 5,026 mg

Citidin monofosfat (CMF, nucleotide): 5 mg

Clorhidrat de piridoxină (82,27% vitamina B6): 4,87 mg

Colecalciferol (0,25% vitamina D3): 4 mg

Riboflavină (100% vitamina B2): 4 mg

Picolinat de crom (12,43% crom): 0,81 mg

Acid folic (99,5% vitamina B9): 0,202 mg

D-biotină (99,5% vitamina B7): 0,081 mg

Alte ingrediente: celuloză microcristalină (emulgator), stearat de magneziu și dioxid de siliciu (agenți antiaglomeranți).

Stiai asta…?

Sistemul nervos periferic are nevoie de o serie de vitamine și oligoelemente pentru a funcționa corect. Leziunile nervilor periferici sunt o problemă medicală foarte frecventă. Cauzele apariției sale pot fi compresia sau leziunea nervoasă, afectarea ischemică sau metabolică, intoxicația, bolile inflamatorii și infecțioase sau o combinație a acestor factori.

La pacienții cu diabet, sistemul nervos periferic este adesea deteriorat, ceea ce duce la o deteriorare semnificativă a calității vieții. În funcție de tipul de nervi afectați, plângerile pot fi durere, furnicături, furnicături, tulburări senzoriale, slăbiciune, rigiditate, pareză, reflexe absente, crampe sau funcționare necorespunzătoare a unora dintre organele interne.

Cu toate acestea, există câteva ingrediente active care pot contribui la îmbunătățirea stării și simptomelor pacienților diabetici și a celor cu leziuni ale nervilor periferici.

Acidul alfa-lipoic reduce stresul oxidativ și afectarea nervilor periferici. Ajută la reducerea durerii și a nivelului de zahăr din sânge.

Monofosfatul de uridină (UMF) și monofosfatul de citidină (CMF) sunt nucleotide care sprijină regenerarea tecii de mielină a fibrelor nervoase și restabilirea conductivității acestora.

Vitamina D3 susține funcționarea normală a celulelor β ale pancreasului și este importantă pentru funcționarea normală a sistemului nervos.

Magneziul ajută la reducerea durerii.

Cromul afectează pozitiv activitatea insulinei și ajută la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge.

Vitamina C și Vitamina E au un puternic efect antioxidant și antiinflamator, iar în diabet nevoia de ele este crescută.

Vitamina B1 (tiamina) este implicată în respirația celulară și menținerea tecii de mielină a nervilor.

Vitamina B2 (riboflavina) joacă un rol important în creșterea celulelor și menținerea epiteliului mucoasei.

Vitamina B3 (nicotinamida) ajută la reducerea nivelului de trigliceride și LDL și, astfel, participă la prevenirea aterosclerozei.

Vitamina B5 (acid pantotenic) este implicată în sinteza aminoacizilor și susține rezistența organismului.

Vitamina B6 (piridoxina) este implicată în metabolismul glucozei și este importantă pentru sinteza unor neurotransmițători importanți.

Vitamina B7 (biotina) ajută la reducerea rezistenței la insulină.

Vitamina B9 (acid folic) împreună cu Vitamina B12 și Vitamina B6 participă la metabolismul homocisteinei și îmbunătățește controlul glicemic.

Vitamina B12 (cobalamina) ajută la reducerea riscului de a dezvolta boli cardiovasculare și neuropatie periferică.

Prezentare:

30 capsule

8424409959219
Fisa tehnica
Beneficii:
Sistemul nervos periferic
Administrare:
1 capsula pe zi
Compozitie:
extracte din plante
Mod de prezentare:
30 capsule
Ultima actualizare:
25.08.2022
Forma/Textura
capsule
Tip administrare
orala

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.