Super Lion's Mane, 120 tablete, Secom

Super Lion's Mane, 120 tablete, Secom

Cumpara Super Lion's Mane, 120 tb, Secom - imbunatatirea sistemului nervos la cel mai bun pret de la SamDistribution! Super Lion's Mane Secom ajuta la echilibrarea raspunsului imunitar; Ciuperca medicinala ce ajuta la imbunatatirea structurii sistemului nervos si a functiilor acestuia.

195,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ce este Super Lion's Mane si cum ajuta?

Super Lion's Mane de la Secom - ciuperca medicinala ce ajuta la imbunatatirea structurii sistemului nervos si a functiilor acestuia.

Are adaos de vitamina C pentru cresterea biodisponibilitatii si extract de Hericium erinaceus, 275mg/tableta.

Care sunt beneficiile Super Lion's Mane Secom?

imbunatatirea functiilor si structurii sistemului nervos central si periferic;

imbunatatirea ratei de regenerare a nervilor periferici dupa traumatisme (activeaza eliberarea factorului neuronal de crestere si favorizeaza procesul de mielinizare);

cresterea capacitatii de memorare si la imbunatatirea starii psihice;

ajuta la echilibrarea raspunsului imunitar;

imbunatatirea functiilor granulocitelor, a macrofagelor, limfocitelor T, celulelor NK si a celulelor dendritice, crescand eliberarea de citokine cu rol important in procesele de diviziune si diferentiere celulara normala si in reducerea multiplicarii unor agenti patogeni;

imbunatatirea functiei de hematopoieza a maduvei osoase;

cresterea efectului celulelor sistemului imunitar asupra celulelor cu diviziune si diferentiere anormala;

protejarea mucoasei gastrice

Compozitie: Lion’s Mane 1100 mg, Vitamina C 80 mg, Proteoglicani , Hericenone , Erinacine.

Administrare: Cate 4 tablete/zi sau cate 2 tablete de 2 ori/zi

Prezentare: 120 tablete

Secom
791014109031

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.