DORMAX

Dormax, 14 capsule, Actafarma

Dormax informatii utile legate de supliment:Dormax - medicament recomandat pentru somn si relaxare. Datorita combinatiei de melatonina si extracte vegetale in doze optime, Dormax are o compozitie gandita special pentru a indeparta factorii care duc la instaurarea insomniilor si tulburarilor de somn. Insomnia poate fi cauzata de: stres, stare emotionala, varsta. Odata cu administrarea suplimentului factorii care afecteaza somnul sunt inlaturati.Melatonina prezenta in compozitia produsului Dormax asigura scurtarea timpului necesar pentru a adormi si ajuta la refacerea ritmului circadian. Creste durata somnului profund si echilibrant, imbunatateste calitatea somnului. Macul de California reprezinta un ingredient esential al acestui produs, datorite efectelor sale anxiolitice si sed ...

32,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Dormax informatii utile legate de supliment:


Dormax - medicament recomandat pentru somn si relaxare. Datorita combinatiei de melatonina si extracte vegetale in doze optime, Dormax are o compozitie gandita special pentru a indeparta factorii care duc la instaurarea insomniilor si tulburarilor de somn. Insomnia poate fi cauzata de: stres, stare emotionala, varsta. Odata cu administrarea suplimentului factorii care afecteaza somnul sunt inlaturati.
Melatonina prezenta in compozitia produsului Dormax asigura scurtarea timpului necesar pentru a adormi si ajuta la refacerea ritmului circadian. Creste durata somnului profund si echilibrant, imbunatateste calitatea somnului. Macul de California reprezinta un ingredient esential al acestui produs, datorite efectelor sale anxiolitice si sedative. Mentine relaxat sistemul nervos .

Beneficiile Dormax sunt:

  • Mentine ritmul normal somn-stare de veghe;
  • Sustine fazele somnului ;
  • Previne trezirea in timpul noptii;
  • Micsoreaza timpul necesar pentru a adormi;
  • Mareste calitatea si durata somnului.
  • Nu exista efecte secundare!
  • Se administreaza o capsula pe zi, inainte de culcare.

Incercati sa evitati pe cat posibil consumul substantelor ce afecteaza sistemul nervos central. Medicamentul este recomandat pentru asigurarea unui somn linistitor, sanatos si odihnitor.
Doza zilnica recomandata: Doza terapeutica: doua capsule pe zi Doza profilactica: o capsula pe zi
Prezentare: 14 capsule Marca: Actafarma

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.