Censton informatii utile legate de supliment:

Censton este eficient si sigur in atenuarea defectelor comportamentale ale copiilor: sugerea degetului mic (bruxism), pierderea involuntara de urina (enurezie), scrasnirea din dinti. Creste rezistenta organismului fata de stres prin intarirea sistemelor: nervos, imunitar, endocrin. Indeparteaza "minusul energeticâ" caracterizat prin: scaderea capacitatii de efort, astenie cronica, oboseala, incapacitate de concentrare. Supliment alimentar lipsit de toxicitate si cu efect anti-imbatranire (fara incompatibilitati si contraindicatii) poate de folosit si in perioada alaptarii sau graviditatii. 

Censton este un supliment alimentar care are in compozitie: Extracte vegetale selectionate din Bacopa monnieri, Asparagus racemosus, Saussurea lappa, Acorus calamus, Nardastachyi jatamansi, Convolvulus pluricaulis, Tinospora cardifolia, Terminalia chebula, Achyranthes aspera, Celastrus paniculatus, Embelia ribes, Flavoured syrup. 

Administrarea suplimentului alimentar Censton:

Copii intre 6 si 15 ani: intre una si doua capsule o data sau de doua ori pe zi, urmat de doua capsule pe zi . Copii intre 6 si 15 ani: doua capsule pe zi timp de doua luni, urmat de o capsula pe zi (timp nedefinit). Mai mari de 15 ani: doua capsule de 2 ori pe zi timp de trei luni. 

Indicatiile medicamentului Censton:

nivel intarziat de dezvoltare, Enurezie, lipsa de concentrare si sindrom hiperkinetic, bruxism, sugerea degetului mare de la mana. 

Prezentare: 60 capsule

Marca: Bio Vitality

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.