Censton, 60 capsule, Bio Vitality

Censton, 60 capsule, Bio Vitality

Censton informatii utile legate de supliment:Censton este eficient si sigur in atenuarea defectelor comportamentale ale copiilor: sugerea degetului mic (bruxism), pierderea involuntara de urina (enurezie), scrasnirea din dinti.Creste rezistenta organismului fata de stres prin intarirea sistemelor: nervos, imunitar, endocrin.Indeparteaza"minusul energetic†caracterizat prin: scaderea capacitatii de efort, astenie cronica, oboseala, incapacitate de concentrare.Supliment alimentar lipsit de toxicitate si cu efect anti-imbatranire (fara incompatibilitati si contraindicatii) poate de folosit si in perioada alaptarii sau graviditatii.Censton este un supliment alimentar care are in compozitie: Extracte vegetale selectionate din Bacopa monnieri, Asparagus racemosus, Saussurea lappa, Ac ...
108,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Censton informatii utile legate de supliment:


Censton este eficient si sigur in atenuarea defectelor comportamentale ale copiilor: sugerea degetului mic (bruxism), pierderea involuntara de urina (enurezie), scrasnirea din dinti. Creste rezistenta organismului fata de stres prin intarirea sistemelor: nervos, imunitar, endocrin. Indeparteaza "minusul energetic†caracterizat prin: scaderea capacitatii de efort, astenie cronica, oboseala, incapacitate de concentrare. Supliment alimentar lipsit de toxicitate si cu efect anti-imbatranire (fara incompatibilitati si contraindicatii) poate de folosit si in perioada alaptarii sau graviditatii.
Censton este un supliment alimentar care are in compozitie: Extracte vegetale selectionate din Bacopa monnieri, Asparagus racemosus, Saussurea lappa, Acorus calamus, Nardastachyi jatamansi, Convolvulus pluricaulis, Tinospora cardifolia, Terminalia chebula, Achyranthes aspera, Celastrus paniculatus, Embelia ribes, Flavoured syrup.

Administrarea suplimentului alimentar Censton:


Copii intre 6 si 15 ani: intre una si doua capsule o data sau de doua ori pe zi, urmat de doua capsule pe zi . Copii intre 6 si 15 ani: doua capsule pe zi timp de doua luni, urmat de o capsula pe zi (timp nedefinit). Mai mari de 15 ani: doua capsule de 2 ori pe zi timp de trei luni.

Indicatiile medicamentului Censton:


nivel intarziat de dezvoltare, Enurezie, lipsa de concentrare si sindrom hiperkinetic, bruxism, sugerea degetului mare de la mana.
Prezentare: 60 capsule
Marca: Bio Vitality

Fisa tehnica