Acetyl L-Carnitine, 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Acetyl L-Carnitine, 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Ce face acetil L-carnitina?Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. 

104,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ce face acetil L-carnitina?

Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. * Ca antioxidant, acetil-L-carnitina ajuta la protejarea neuronilor impotriva radicalului coroziv de superoxid. * 

Beneficii: producerea energiei in celulele nervoase: Facilitarea transportului si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii ("uzinele energetice" ale organismului) si stocarea energiei celulare in moleculele de ATP.

Imbunatatirea functiilor cerebrale:

  • cresterea capacitatii de invatare, memorare, redare, comunicarea verbala, sporirea atentiei, reducerea dezechilibrelor emotionale, comportamentului hiperactiv, tulburarilor neurologice provocate de stres si imbatranire etc.
  • Stimularea sintezei neurotransmitatorului acetilcolina;
  • protejarea neuronilor impotriva distrugerilor provocate de excesul de radicali liberi, alcool si glutamat;
  • imbunatatirea metabolismului glucozei in neuroni;
  • reducerea distrugerii neuronilor provocate de accidente vasculare cerebrale
  • Reducerea afectarii tesuturilor oculare si a nervilor periferici cauzate de cresterea nivelului glucozei din sange (degenerescenta capilarelor retiniene, dureri si crampe musculare, parestezii etc.
  • Cresterea rezistentei la efort. Reducerea oboselii musculare. 

Sugestii de utilizare Luati 1 capsula de 1-2 ori pe zi pe stomacul gol sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra calificat. 

Compozitie (Per 1 capsula) Acetil L-Carnitina-500 mg 

Depozitati intr-un loc racoros si uscat. NU REFRIGERATI. Potrivit pentru vegetarieni / vegani. Marca: Secom

Secom
0790011150374

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.