Acetyl L-Carnitine, 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Acetyl L-Carnitine, 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Ce face acetil L-carnitina?Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. * Ca antioxidant, acetil-L-carnitina ajuta la protejarea neuronilor impotriva radicalului coroziv de superoxid. *Beneficii: producerea energiei in celulele nervoase:Facilitarea transportului si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii ("uzinele energetice†ale organismului) si stocarea energiei celulare in moleculele de ATP.Imbunatatirea functiilor cerebrale: cresterea capacitatii de invatare, memorare, redare, comunicarea verbala, sporirea atentiei, reduc ...

92,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Ce face acetil L-carnitina?

Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. * Ca antioxidant, acetil-L-carnitina ajuta la protejarea neuronilor impotriva radicalului coroziv de superoxid. * 

Beneficii: producerea energiei in celulele nervoase: Facilitarea transportului si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii ("uzinele energetice" ale organismului) si stocarea energiei celulare in moleculele de ATP. Imbunatatirea functiilor cerebrale: cresterea capacitatii de invatare, memorare, redare, comunicarea verbala, sporirea atentiei, reducerea dezechilibrelor emotionale, comportamentului hiperactiv, tulburarilor neurologice provocate de stres si imbatranire etc.: Stimularea sintezei neurotransmitatorului acetilcolina; protejarea neuronilor impotriva distrugerilor provocate de excesul de radicali liberi, alcool si glutamat; imbunatatirea metabolismului glucozei in neuroni; reducerea distrugerii neuronilor provocate de accidente vasculare cerebrale Reducerea afectarii tesuturilor oculare si a nervilor periferici cauzate de cresterea nivelului glucozei din sange (degenerescenta capilarelor retiniene, dureri si crampe musculare, parestezii etc. Cresterea rezistentei la efort. Reducerea oboselii musculare. 

Sugestii de utilizare Luati 1 capsula de 1-2 ori pe zi pe stomacul gol sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra calificat. 

Compozitie (Per 1 capsula) Acetil L-Carnitina-500 mg 

Depozitati intr-un loc racoros si uscat. NU REFRIGERATI. Potrivit pentru vegetarieni / vegani. Marca: Secom

Fisa tehnica

Secom

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!