Acetyl L-Carnitine, 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Acetyl L-Carnitine, 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Ce face acetil L-carnitina?Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. 

104,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ce face acetil L-carnitina?

Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. * Ca antioxidant, acetil-L-carnitina ajuta la protejarea neuronilor impotriva radicalului coroziv de superoxid. * 

Beneficii: producerea energiei in celulele nervoase: Facilitarea transportului si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii ("uzinele energetice" ale organismului) si stocarea energiei celulare in moleculele de ATP.

Imbunatatirea functiilor cerebrale:

  • cresterea capacitatii de invatare, memorare, redare, comunicarea verbala, sporirea atentiei, reducerea dezechilibrelor emotionale, comportamentului hiperactiv, tulburarilor neurologice provocate de stres si imbatranire etc.
  • Stimularea sintezei neurotransmitatorului acetilcolina;
  • protejarea neuronilor impotriva distrugerilor provocate de excesul de radicali liberi, alcool si glutamat;
  • imbunatatirea metabolismului glucozei in neuroni;
  • reducerea distrugerii neuronilor provocate de accidente vasculare cerebrale
  • Reducerea afectarii tesuturilor oculare si a nervilor periferici cauzate de cresterea nivelului glucozei din sange (degenerescenta capilarelor retiniene, dureri si crampe musculare, parestezii etc.
  • Cresterea rezistentei la efort. Reducerea oboselii musculare. 

Sugestii de utilizare Luati 1 capsula de 1-2 ori pe zi pe stomacul gol sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra calificat. 

Compozitie (Per 1 capsula) Acetil L-Carnitina-500 mg 

Depozitati intr-un loc racoros si uscat. NU REFRIGERATI. Potrivit pentru vegetarieni / vegani. Marca: Secom

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.