Acetil L carnitina  Acetyl LCarnitine, 60 capsule, Secom Jarrow Formulas

Acetil L carnitina Acetyl LCarnitine, 60 capsule, Secom Jarrow Formulas

Ce face acetil L-carnitina?Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. * Ca antioxidant, acetil-L-carnitina ajuta la protejarea neuronilor impotriva radicalului coroziv de superoxid. *Beneficii: producerea energiei in celulele nervoase:Facilitarea transportului si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii ("uzinele energetice†ale organismului) si stocarea energiei celulare in moleculele de ATP.Imbunatatirea functiilor cerebrale: cresterea capacitatii de invatare, memorare, redare, comunicarea verbala, sporirea atentiei, reduc ...
94,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Ce face acetil L-carnitina?


Acetil-L-carnitina este un aminoacid gasit in majoritatea celulelor din organism, incluzand celulele creierului, nervului, inimii, ficatului si spermatozoizilor. Acetil-L-carnitina sprijina producerea de energie prin metabolizarea acizilor grasi pentru a obtine molecula universala de energie ATP. * Ca antioxidant, acetil-L-carnitina ajuta la protejarea neuronilor impotriva radicalului coroziv de superoxid. *
Beneficii: producerea energiei in celulele nervoase: Facilitarea transportului si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii ("uzinele energetice†ale organismului) si stocarea energiei celulare in moleculele de ATP. Imbunatatirea functiilor cerebrale: cresterea capacitatii de invatare, memorare, redare, comunicarea verbala, sporirea atentiei, reducerea dezechilibrelor emotionale, comportamentului hiperactiv, tulburarilor neurologice provocate de stres si imbatranire etc.: Stimularea sintezei neurotransmitatorului acetilcolina; protejarea neuronilor impotriva distrugerilor provocate de excesul de radicali liberi, alcool si glutamat; imbunatatirea metabolismului glucozei in neuroni; reducerea distrugerii neuronilor provocate de accidente vasculare cerebrale Reducerea afectarii tesuturilor oculare si a nervilor periferici cauzate de cresterea nivelului glucozei din sange (degenerescenta capilarelor retiniene, dureri si crampe musculare, parestezii etc. Cresterea rezistentei la efort. Reducerea oboselii musculare.
Sugestii de utilizare Luati 1 capsula de 1-2 ori pe zi pe stomacul gol sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra calificat.
Compozitie (Per 1 capsula) Acetil L-Carnitina-500 mg
Depozitati intr-un loc racoros si uscat. NU REFRIGERAÈšI. Potrivit pentru vegetarieni / vegani. Marca: Secom

Fisa tehnica

Secom