Coughend Sirop, 100 ml, Ayurmed

Coughend Sirop cu zahar, 100 ml, Ayurmed

COUGHEND Sirop cu zahar protector natural al căilor respiratorii este un produs natural din plante medicinale ce ajuta la decongestionarea căilor respiratorii prin menținerea fluidității mucusului și favorizarea eliminării acestuia în cazul tusei productive - susține sănătatea căilor respiratorii. Calmează actul reflex de tuse în caz de tuse seacă, reducând iritarea si uscăciunea de la nivelul arborelui respirator. Proprietățile substanțelor bioactive conținute în suplimentul COUGHEND Sirop, contribuie la menținerea capacității naturale de autoapărare a organismului și de adaptare la condițiile de mediu, ceea ce face ca acest supliment să poată fi utilizat pe întreaga durată a anotimpului rece.

29,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

COUGHEND Sirop protector natural al căilor respiratorii este un produs natural din plante medicinale ce ajuta la decongestionarea căilor respiratorii prin menținerea fluidității mucusului și favorizarea eliminării acestuia în cazul tusei productive - susține sănătatea căilor respiratorii. Calmează actul reflex de tuse în caz de tuse seacă, reducând iritarea si uscăciunea de la nivelul arborelui respirator. Proprietățile substanțelor bioactive conținute în suplimentul COUGHEND Sirop, contribuie la menținerea capacității naturale de autoapărare a organismului și de adaptare la condițiile de mediu, ceea ce face ca acest supliment să poată fi utilizat pe întreaga durată a anotimpului rece.

COUGHEND sirop contribuie la:

 • fluidificarea secrețiilor bronșice și eliminarea lor, reducerea uscăciunii și iritației la nivelul gâtului și bronhiilor;
 • menținerea stării de sănătate a aparatului respirator;
 • diminuarea tuturor formelor de tuse și a efectelor neplăcute datorate ei;
 • ameliorarea astmului bronșic;
 • facilitarea procesului de respirație prin decongestionarea căilor respiratorii;
 • menținerea capacității naturale de adaptare si de autoapărare a organismului la condițiile de mediu.

Modul de utilizare:

Copii > 3 ani: câte o linguriță (5ml) de 2 ori pe zi;

Copii intre 1-3 ani: câte o jumătate de linguriță (2.5ml) de 2 ori pe zi;

Adulți: câte 1-2 lingurițe (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 minute înainte de masă sau la o oră după masă.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 60 zile. Efectul este stabil în timp. Nu se recomandă persoanelor cu diabet. Pentru persoanele cu diabet, se recomandă varianta COUGHEND Sirop fără zahăr. AGITAȚI ÎNAINTE DE ADMINISTRARE.

 • Pistacia integerrima (Karkatshringi), părți aeriene (4:1)- 150mg;
 • Piper longum (Piper indonezian), fructe (3:1)-75mg ;
 • Adhatoda vasica (Vasa), frunze (3:1)-150mg;
 • Cyperus rotundus (Nagarmotha), rizom (6:1)-75mg;
 • Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), rădăcină (5:1)-75mg;
 • Ocimum sanctum (Busuioc indian) părți aeriene (5:1)-75mg;
 • Zingiber officinale (Ghimbir), rizom (6:1)-75mg;
 • Solanum xanthocarpum (Kantakari), părți aeriene (5:1)-75 mg;
 • Abies webbiana (Talispatra), frunze (8:1)-75mg;
 • Cinnamomum zeylanicum (Scorțișoară), scoarță (10:1)-75mg;
 • Viola odorata (Toporași), părți aeriene (5:1)-75 mg;
 • Piper nigrum (Piper negru), fructe (6:1)-75mg;
 • Sarcostemma brevistigma (Somlata), părți aeriene (5:1)-75mg;
 • Mentha piperita (Mentă), părți aeriene (4:1)-25mg;
 • Borat de sodiu-65mg;
 • Cinnamomum camphora (Camfor), scoarță (15:1)-24mg;
 • Benzoat de sodiu (conservant)-25 mg;
 • Sorbitol, soluție 70%-3000mg (numai pentru Coughend fără zahăr);
 • Zahăr-2400mg;
 • Apă demineralizată până la 5 ml.

Adhatoda vasica contribuie la relaxarea mușchilor traheali, acționează ca un bronhodiatator și contribuie la protecția împotriva bronhospasmului cauzat de histamină. Contribuie la fluidizarea secrețiilor bronșice, asigurând sănătatea tractului respirator superior.

Pistacia integerrima are proprietăți expectorante, fiind adjuvant în astm, tuse și alte probleme respiratorii. Susține sistemul digestiv. Este o plantă recomandată în stări de emaciere și malnutriție.

Cyperus rotundus rizomul conține substanțe active care au efect astringent, diaforetic, analgezic, antispasmodic, carminativ, antitusiv, sedativ. Are proprietăți antibacteriene împotriva agenților patogeni care, de obicei, cauzează infecții în regiunea tractului respirator superior și inferior.

Glycyrrhiza glabra extractul de rădăcină favorizează menținerea sănătății mucoasei sistemului respirator, contribuie la fluidificarea secrețiilor traheobronșice și faringiene, precum și la calmarea iritațiilor mucoasei tractului respirator. Este benefic în afecțiuni ale căilor respiratorii superioare, însoțite de procese inflamatorii, mai ales la copii și bătrâni. Lemnul dulce este util în tusea seacă și productivă.

Ocimum sanctum extractul din părțile aeriene ale plantei contribuie, în general, la sănătatea respiratorie, susține funcția pulmonară. Este una dintre principalele plante care, datorită efectului bronhodilatator și expectorant, antialergic și antiinflamator este utilizată în caz de tuse și răceală. Este benefică în cazul bolilor respiratorii datorită faptului că uleiul ei esențial conține substanțe bioactive care elimină congestia respiratorie.

Zingiber officinale rizomul conține ulei esențial care este deosebit de eficient în tusea productivă (favorizează expectorația) și în problemele respiratorii alergice, cum este astmul. Decongestionează căile nazale superioare, umezește mucoasa gâtului. Ghimbirul ajută în răceli și gripe prin acțiunea sa diaforetică.

Solanum xanthocarpum extractul din părțile aeriene ale plantei are acțiune antitusivă în tusea nespecifică și astm bronșic prin diminuarea eliberării histaminei de la nivelul plămânilor. Planta este utilă în febră, tuse, astm și dureri de gât.

Abies webbiana extractul din frunze conține principii active care sunt utile în tulburări respiratorii cronice, tuse și răceli, datorită acțiunii bronhodilatatoare și antiinflamatoare. Scade secreția de mucus și îmbunătățește respirația.

Mentha piperita extractul din mentă ajută la eliminarea excesului de mucus, iar mentolul este un decongestionant puternic și în același timp reglează temperatura corpului în caz de febră. În cazurile de astm, timolul – unul dintre compușii mentei – acționează ca un antitusiv natural.

Sarcostemma brevistigma menține sănătatea sistemului respirator prin efectele sale antihistaminice, energizante, antispasmodice, imunostimulente, expectorante.

Viola odorata planta ce ajută la refacerea rapidă a sistemului respirator, dezinfectându-l. De asemenea, este utilizată și în cazul excesului de mucus, tuse, astm bronșic, dureri de cap, este utilizată de multă vreme în răceli și gripe.

Prezentare: 100 ml

6423359000165

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.