Servetele umede pentru copii 120 buc, Spring Line

Servetele umede pentru copii 120 buc, Spring Line

Servetele umede pentru copii Spring Line 120 buc Servetele umede special concepute pentru a curata si a intretine pielea bebelusului dumneavoastra, fara a o irita. Nu contin alcool. Prezentare: Pachet 120 buc.Producator: Europack Media 

6,93 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Servetele umede pentru copii Spring Line 120 buc

Servetele umede special concepute pentru a curata si a intretine pielea bebelusului dumneavoastra, fara a o irita . Nu contin alcool.

Prezentare: Pachet 120 buc.

Producator: Europack Media

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.