Servetele umede pentru ochelari 30 buc Europack Media

Servetele umede pentru ochelari 30 buc Europack Media

Servetele umede pentru ochelari 30 buc Europack Media Servetele pentru ochelari, indeparteaza eficient murdaria si urmele de grasime de pe diferite lentile, avand un efect antistatic. Prezentare: Pachet 30 buc Producator: Europack Media

3,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Servetele umede pentru ochelari 30 buc Europack Media 

Servetele pentru ochelari, indeparteaza eficient murdaria si urmele de grasime de pe diferite lentile, avand un efect antistatic.

Prezentare

Pachet 30 buc 

Producator: Europack Media

Fisa tehnica

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.