Servetele umede Asthmatisept,ulei de eucalipt tratarea afectiunilor respiratorii,raceala,tuse,astm,bronsita,sinuzita

Servetele umede Asthmatisept,ulei de eucalipt tratarea afectiunilor respiratorii,raceala,tuse,astm,bronsita,sinuzita

Servetele umede-Asthmatisept,ulei de eucalipt- tratarea afectiunilor respiratorii,raceala,tuse,astm,bronsita,sinuzitaExtract complex pe baza de plante pentru astm. Calmant si convenabil, este un remediu eficient, cu efect imediat, 100% natural.Contine unul dintre cele mai eficiente si mai raspandite remedii naturale, uleiul esential de eucalipt, cu efecte antiinflamatorii, antispasmodice, decongestionante, antiseptice si antibacteriene.Uleiul de eucalipt este folosit cu succes in tratarea afectiunilor respiratorii, incepand de la raceala, tuse si rinita pana la astm, bronsita sau sinuzita.Asthmatisept contine de asemenea ulei de pin ai carui vapori ajung odata cu inspiratia in tractul respirator unde au foarte multe efecte benefice, in special pentru persoanele care sufera de tul ...
13,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Servetele umede-Asthmatisept,ulei de eucalipt- tratarea afectiunilor respiratorii,raceala,tuse,astm,bronsita,sinuzita

Extract complex pe baza de plante pentru astm. Calmant si convenabil, este un remediu eficient, cu efect imediat, 100% natural.Contine unul dintre cele mai eficiente si mai raspandite remedii naturale, uleiul esential de eucalipt, cu efecte antiinflamatorii, antispasmodice, decongestionante, antiseptice si antibacteriene.
Uleiul de eucalipt este folosit cu succes in tratarea afectiunilor respiratorii, incepand de la raceala, tuse si rinita pana la astm, bronsita sau sinuzita. Asthmatisept contine de asemenea ulei de pin ai carui vapori ajung odata cu inspiratia in tractul respirator unde au foarte multe efecte benefice, in special pentru persoanele care sufera de tulburari respiratorii, afectiuni pulmonare, sinuzita, rinita,rinita cronica, astm. Cu efecte benefice pentru amelioarrea simptomelor de astm sunt si extractul de camfor si menta, de asemenea prezente in AsthmatiSept. Prezentare:15 servetele umede.

Fisa tehnica

3 alte produse in aceeasi categorie: