Perfuzor cu ac de plastic Minut

Perfuzor cu ac de plastic Minut

Consumabile medicale Perfuzor cu ac de plastic Minut Parafarmaceutice. Perfuzoare cu ac de plastic se foloseste pentru infuzii clinice venoase de medicamente

0,92 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Perfuzor cu ac de plastic Minut

Mod de utilizare perfuzoare Minut Set Se foloseste pentru infuzii clinice venoase de medicamente lichide sau de alimentatie lichida. A nu se folosi daca ambalajul este desfacut sau alterat. 

A se folosi imediat dupa desfacerea ambalajului.Introduceti baza de plastic a acului in recipientul de medicament lichid. 

Scoateti afara aerul din tub , introduceti partea metalica a acului in vena si adaptati viteza de curgere. Nu deschideti filtrul de aer daca recipientul este moale. Tubul de latex steril, inainte de a adauga medicamentul si de a folosi acul de injectie. 

De unica folosinta, distrugeti dupa folosire. 

Functioneaza doar prin gravitatie. 20 picaturi =1 ml+0.1ml Steril, netoxic, nepirogen. 

A se folosi doar de personal specializat! Pretul afisat pe bucata/ minim 20 buc Perfuzor cu ac de plastic Minut 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.