Seringi sterile 1 ml cu ac incastrat insulina

Seringi sterile 1 ml cu ac incastrat insulina

Seringi sterile 1 ml cu ac incastrat -insulina Seringi pentru insulina de 1ml cu ac incastrat 30G (0.30x10mm). Seringile cu 2 piese sunt fabricate in conformitate cu standardele EN ISO TS 7886-1. Seringile sunt de unica folosinta, sterile, apirogene , cu rata de inclinatie de 6%, de tip Luer si sunt confectionate din plastic. Specificatii generale Sterile, de unica folosinta, non toxice, apirogena, cu rata de inclinatie de 6% , de tip Luer , cu varf de cauciuc, Central. Capacitatea Dead Space este in conformitate cu TS EN ISO 7886 - 1standard. In blister. Capacitatea de calibrare (scara): 2 ml volum, 0,1 ml sensibilitate. Marcate pentru a arata 0,1 ml si 1 mlSpecificatii Material Cilindru (corp): In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala) , ...

60,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Seringi sterile 1 ml cu ac incastrat -insulina 

Seringi pentru insulina de 1ml cu ac incastrat 30G (0.30x10mm). 

Seringile cu 2 piese sunt fabricate in conformitate cu standardele EN ISO TS 7886-1. 

Seringile sunt de unica folosinta, sterile, apirogene, cu rata de inclinatie de 6%, de tip Luer si sunt confectionate din plastic. 

Specificatii generale Sterile, de unica folosinta, non toxice, apirogena, cu rata de inclinatie de 6%, de tip Luer, cu varf de cauciuc, Central. 

Capacitatea Dead Space este in conformitate cu TS EN ISO 7886 - 1standard. In blister. 

Capacitatea de calibrare (scara): 2 ml volum, 0,1 ml sensibilitate.

Marcate pentru a arata 0,1 ml si 1 ml 

Specificatii Material Cilindru (corp): In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala), polipropilena pura, transparent, neutru. 

Pistonul: In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala), polipropilena pura, transparent, neutru. 

Canula: In conformitate cu TS 4002 EN ISO 7864 si TS EN ISO 9626, din otel inoxidabil, perete ultra subtire, cu unghi special ascutire. 

Ac Carrier si protectie: In conformitate cu productia de materiale medicale (medicala), polipropilena pura, neutru. 

Lubrifiant: In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala), ulei de silicon. 

Ambalaj: Potrivit pentru sterilizare cu oxid de etilena, filmul de plastic in conformitate cu hartia si productia de materiale medicale (  medicala) 

Metoda de sterilizare: Oxid de etilena + sterilizare CO2 in conformitate cu EN 550 standard. 

Producator: Hayat 

Prezentare cutie x 100 buc

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.