Seringi sterile 2 ml x 100 cut, cu ac detasabil

Seringi sterile 2 ml x 100 cut, cu ac detasabil

Seringi strile 2 ml cu ac detasabil 23G(0,60X32mm)-Seringile cu 2 piese sunt fabricate in conformitate cu standardele EN ISO TS 7886-1. Seringile sunt de unica folosinta, sterile, apirogene, cu rata de inclinatie de 6%, de tip Luer si sunt confectionate din plastic. Specificatii generaleSterile, de unica folosinta, non toxice, apirogena, cu rata de inclinatie de 6%, de tip Luer, cu varf de cauciuc, Central .Capacitatea Dead Space este in conformitate cu TS EN ISO 7886 - 1 standard . In blister Capacitatea de calibrare (scara): 2 ml volum , 0,1 ml sensibilitate. Marcate pentru a arata 0,1 ml si 1 mlSpecificatii MaterialCilindru  corp): In conformitate cu produc ...

28,52 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Seringi strile 2 ml cu ac detasabil 23G(0,60X32mm)

-Seringile cu 2 piese sunt fabricate in conformitate cu standardele EN ISO TS 7886-1. 

sunt de unica folosinta, sterile, apirogene, cu rata de inclinatie de 6%, de tip Luer si sunt confectionate din plastic. Specificatii generale Sterile, de unica folosinta, non toxice, apirogena, cu rata de inclinatie de 6%, de tip Luer, cu varf de cauciuc, Central . Capacitatea Dead Space este in conformitate cu TS EN ISO 7886 - 1 standard . In blister Capacitatea de calibrare ( scara ) : 2 ml volum, 0,1 ml sensibilitate. 

Marcate pentru a arata 0,1 ml si 1 ml 

Specificatii Material Cilindru ( corp ): In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala), polipropilena pura, transparent, neutru. 

Pistonul: In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala), polipropilena pura, transparent, neutru. 

Canula: In conformitate cu TS 4002 EN ISO 7864 si TS EN ISO 9626, din otel inoxidabil, perete ultra subtire, cu unghi special ascutire. 

Ac Carrier si protectie: In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala), polipropilena pura, neutru. 

Lubrifiant: In conformitate cu productia de materiale medicale (clasa medicala), ulei de silicon. 

Ambalaj: Potrivit pentru sterilizare cu oxid de etilena, filmul de plastic in conformitate cu hartia si productia de materiale medicale (clasa medicala) 

Metoda de sterilizare: Oxid de etilena + sterilizare CO2 in conformitate cu EN 550 standard. 

Producator: Hayat 

Prezentare cutie x 100 buc

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.