Scutece pentru adulti, Perfect Slip M

Scutece pentru adulti, Perfect Slip M

Scutece pentru adulti, Perfect Slip M produse pentru incontinenta adulti. Perfect Slip pentru persoanele cu incontinenta moderata sau severa 

31,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Scutece pentru adulti Perfect Slip M

Scutece incontinenta adulti-Perfect Slip M

Perfect Slip este perfect adaptat persoanelor cu incontinenta moderata sau severa. Gradul ridicat de absorbtie si compozitia speciala a nucleului absorbant garanteaza o senzatie de curat si uscat atat ziua cat si noaptea. Datorita formei sale anatomice, slipul se adapteaza perfect corpului asigurand un confort maxim.

absorbtie 1555 ml

talie 80-110 cm

55-75 kg

16 bucati / pachet (6 pachete / bax)

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.