Set 5 Paturi Incontinenta, Aleze Absorbante 90x60cm Seni

Set 5 Paturi Incontinenta, Aleze Absorbante 90x60cm Seni

Cumpara Set 5 Paturi Incontinenta, Aleze Absorbante 90x60cm Seni  de la SamDistribution.ro cearceafuri absorbante pentru incontinenta. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

14,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Set 5 Paturi Incontinenta, Aleze Absorbante 90 x 60cm Seni

Descriere: Set 5 Paturi Incontinenta, Aleze Absorbante 90 x 60cm Seni Cearceafuri absorbante pentru incontinenta marca Seni Soft BED PADS 90/60 5 bucati Alezele igienice Seni Soft sunt o parte foarte importanta a ingrijirii persoanelor cu probleme de incontinenta, fiind recomandate ca o protectie suplimentara a patului. 

Stratul absorbant al alezelor este fabricat din celuloza macinata. Stratul superior este din netesut moale si delicat cu pielea, ce asigura confort in utilizare, iar partea inferioara este protejata de o folie anti-alunecare si impermeabila, ce previne miscarea alezei in timpul folosirii si impiedica astfel scurgerea lichidelor pe asternut. 

Foarte practice in timp ce schimbati scutecul. 

Set 5 Paturi Incontinenta, Aleze Absorbante 90x60cm Seni

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.