Seni Soft 90cm x 60cm, Aleze igienice, 30buc

Seni Soft 90cm x 60cm, Aleze igienice, 30buc

Cumpara Seni Soft 90cm x 60cm, Aleze igienice, 30buc de la SamDistribution.ro pentru incontinenta. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

52,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Seni Soft 90cm x 60cm, Aleze igienice, 30buc

Descriere:Seni Soft 90cm x 60cm, Aleze igienice, 30buc Alezele Seni Soft sunt foarte utile in cazul persoanelor cu probleme de incontinenta. Acestea au un strat de absorbant din pulpa celulozica, iar suprafata care intra in contact cu pielea este dintr-o tesatura moale, delicata. Suprafata externa este impermeabila, dintr-un material care se fixeaza, prevenind astfel alunecarile si implicit scurgerile de urina in afara alezei. Seni Soft 90cm x 60cm, Aleze igienice, 30buc- incontinenta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.